Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Bărbat de 56 de ani, rănit, în Munții Făgăraș. Intervine elicopterul SMURD

Bărbat de 56 de ani, rănit, în Munții Făgăraș. Intervine elicopterul SMURD

ACTUALIZARE, ora 13

Persoana e lovită la genunchi, anunță salvamontiștii. Aceasta se află în zona Parcului Național Buila - Vâturărița, se simte rău și pierde sânge, anunță Salvamont Sibiu.

”În timpul apelului, a fost în ascultare și elicopterul Tg. Mureș, care preda un pacient la UPU Sibiu. După ce vor analiza datele apelului, vor redirecționa elicopterul către locația victimei. Doi lucrători Salvamont sunt în drum spre victimă, la circa o oră de mers pe jos”, au anunțat salvamontiștii.

Câteva minute mai târziu s-a confirmat faptul că elicopterul SMURD Mures a început deplasarea din Sibiu către locația victimei din Parcul Național Buila Vănturărița.

Știrea inițială:

Serviciul Salvamont Sibiu intervine pentru acordarea de prim ajutor și transport a unui bărbat de 56 de ani din Sibiu, anunță instituția.

Bărbatul acuză dureri și există suspiciunea de fractură gleznă. Se află localizat în zona Arpașel din Munții Făgaraș, informează salvamontiștii.

S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru recuperarea victimei.

Actiunea este în desfășurare.  

(Sursa foto: Salvamont)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 903

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus