Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Zece vitezomani prinși în 90 de minute, pe strada Câmpșor din Sibiu. Viteza maximă - 108 km/h

Zece vitezomani prinși în 90 de minute, pe strada Câmpșor din Sibiu. Viteza maximă - 108 km/h

Zece șoferi au fost prinși ieri în timp ce conduceau cu viteză excesivă pe strada Câmpșor, din municipiul Sibiu. Trei dintre ei aveau peste 100 km/h și s-au ales, pe lângă amendă, cu permisul suspendat.

Șoferii au fost sancționați în cadrul unei acțiuni fulger desfășurată de poliție ieri, în intervalul orar 16:00 – 17:30, ca urmare a mai multor sesizări primite din partea localnicilor din zona străzii Câmpșor, referitoare la faptul că numeroși șoferi ar circula cu viteză peste limita legală, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Timp de 90 de minute, polițiștii au depistat zece conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală, în cazul a trei dintre aceștia fiind înregistrate viteze de 102, 105, respectiv 108 km/h, amenda fiind însoțită de suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto care a fost înregistrat circulând cu 102 km/h, un sibian în vârstă de 46 de ani, a indicat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, arată polițiștii.

În total, pe parcursul acțiunii desfășurate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, din care 10 pentru nerespectarea regimului legal privind viteza de deplasare, 6 pentru neportul centurii de siguranță și una pentru conducere sub influența alcoolului. Au fost reținute trei permise de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

sa-i vedeti pe str. Sacel, dupa ce trec "cu bine" de Câmpsor...sa-i vedeti cum intra pe sens interzis pe str. Litovoi si str. Dragalina, i-am spus uneia odata "sunteti pe sens interzis"...a raspuns "stiu dar acum nu ma mai intorc"...politia ar trebui sa fie mult mai prezenta...2 saptamani in zona si isi fac planul de amenzi pe tot anul!
Raspunde

Marius

Acum 1 an

Locuiesc pe strada Sacel din 1995 si in completarea observatiei de mai sus as propune politiei sa monitorizeze la ore diferite traficul auto. Sunt cel putin 2 motociclisti care zilnic isi depasesc propriile recorduri de viteza iar unele autoturisme identic. Mai mult ca sigur un limitator de vitaza amplasat in apropierea intersectiei cu str. Beldiceanu ar tempera acceleratia celor multi si ar creste siguranta riveranilor.
Raspunde

Iris

Acum 1 an

Invit poliția rutieră și pe strada Gorăslău (Colegiul Pedagigic). Limita de viteză este 30 km/h. Sunt unii care circulă cu 60+..
Raspunde

John

Acum 1 an

Mai multe controale in trafic ar fi binevenite, mai ales dupa ora 20. Nu vrem inconstienti la volan, Politia e platita din banii nostri si nu e in regula daca nu face nimic.
Raspunde

Mihai Viteazu

Acum 1 an

Pe Bulevardul Mihai Viteazu. Cum vine seara, până dimineața numai motoare turate de niște sălbatici. Toată noaptea fac ce vor ei. Și bineînțeles că cine trebuie nu aude. Când trec ăia cu motoarele turate le cade cascheta pe ochi și pe urechi. Ar trebuii să iese lumea pe străzi să își ceară dreptul la liniște și siguranță! Explicație. Nu putem face nimic. Nu avem aparat pentru măsurarea zgomotului!!! Da urechi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus