Joi,
13.06.2024
Ploi Scurte
Acum
22°C

Horațiu Cojocaru este noul director al DSP Sibiu

Horațiu Cojocaru este noul director al DSP Sibiu

Horațiu Cojocaru este, începând de azi, 26 iulie, noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu, anunță reprezentanții instituției printr-un comunicat de presă. 

"Urmare a Ordinului Ministerului Sănătății Nr. 2236/19.07.2022 privind exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de conducere de director executiv la Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu, domnul economist COJOCARU NICOLAE HORAȚIU va exercita această funcție, începând cu data de 26.07.2022."

Horațiu Cojocaru a fost mai mulți ani Director financiar la Spitalul Clinic Județean, iar în perioada august 2020 – aprilie 2021 a condus Spitalul General Căi Ferate din Sibiu.  

Citește și Horațiu Cojocaru nu mai este managerul Spitalului CF: Nu m-am așteptat la această decizie după ce contractul mi-a fost prelungit

Horațiu Cojocaru îl înlocuiește la conducerea DSP Sibiu pe Juristul Florin Chetroni, care-și va relua activitatea pe funcția publică de execuție deținută, de consilier juridic, grad profesional superior, la DSP Sibiu, conform Ordinului MS nr. 2232/12.07.2022

Citește și Directorul DSP Sibiu e schimbat din funcție și se acuză o mișcare politică. PSD: ”Nici măcar nu e membru de partid”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Mircea Solcanu

Acum 1 an

Felicitari Horahhh
Raspunde

Claudia

Acum 1 an

Da, da, da, da, imi aduc aminte stirea, la spital a fost inlocuit de Stefania Serban. Sa speram ca face treaba buna la DSP
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus