Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce lucrează muncitorii la intrare pe Valea Oltului, unde se formează coloane de mașini pe câțiva kilometri

Ce lucrează muncitorii la intrare pe Valea Oltului, unde se formează coloane de mașini pe câțiva kilometri

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a prezentat vineri o actualizare a stadiului lucrărilor pe DN 7, la Boița.

Din cauza semaforizării și a circulației alternative, aici se formează zilnic coloane de mașini. În unele momente ale săptămânii, șirul de autovehicule ajunge la câțiva kilometri lungime, timpii de așteptare fiind și de peste două ore.

Conform CNAIR, în prezent lucrările de consolidare a DN 7 din apropierea localității Boița presupun în acest moment următoarele:

➖ montare aripi și umplutură podeț;

➖ așternere strat formă;

➖ așternere strat fundație balast;

➖ cofrare turnare elevație;

➖ cofrare turnare radier.

lucrari valea oltului

”În zona de desfășurare a șantierului, pe sectoare de 200 – 300 de metri, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă finalizarea acestui proiect este vitală pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță pe conexiunea DN7 cu secțiunea 1 a viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești”, au transmis oficialii CNAIR șoferilor care stau în trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2855

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 1 an

Super. Pe cand taxa de autostrada ? Cand se vor monta acei turnicheti pentru Plata autostrazii sau a DN ?
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Cand se va scoate acciza,rovinieta,impozitul pe masina si nu va mai exista un minister al transporturilor care sa cheltuie banul meu si al altor soferi pe autostrazi fictive.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

important e sa lucreze...nu par foarte entuziasti!
Raspunde

Un adrian

Acum 1 an

Credeti ca e normal sa stai 2 ore la un semafor? I-as invita pe cei de la CNAIR sa stea ei macar de doua ori pe saptamana dus-intors , sa vada cum e ! Habar n-au !
Raspunde

Șofer

Acum 1 an

Au ratat ocazia de a lărgi DN7 la 3 benzi de la giratoriul cu viitoarea ieșire de pe A1 și până la Turnul Spart. 2 benzi pe sens de la ieșire spre Vale care să degajeze rapid traficul de camioane și auto trenuri și una către Boița, de unde traficul se va elibera mult mai alert prin prisma unei șosele de mare viteză. Cu un drum național cu câte o bandă pe sens, cei care vor veni dinspre Sibiu spre Sud vor sta în dop cu zecile de minute, traficul greu ajungând fără opreliști în acel punct. Valorile de trafic vor fi uriașe la întrarea pe Vale. Singurii beneficiari ai autostrăzii vor fi până la finalizarea lotului 2, în 2030, cei care merg spre Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus