Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Iluminatul public și cablajul metropolitan în cartierul Tineretului din Șelimbăr: 3,9 milioane de lei

Iluminatul public și cablajul metropolitan în cartierul Tineretului din Șelimbăr: 3,9 milioane de lei
129 de stâlpi de iluminat și tot atâtea corpuri de iluminat, aproape 9 kilometri de cablaj metropolitan sunt o parte din ceea ce înseamnă aducerea iluminatului stradal și a cablajului metropolitan în cartierul Tineretului din Șelimbăr, anunță Primăria Șelimbăr pe pagina de Facebook.
La ultima ședință de consiliu local s-a votat Studiul de Fezabilitate și indicatorii economici pentru investiția de 3,9 milioane de lei, inclusiv TVA.
”Necesitatea investiției reiese din faptul că prin realizarea unui iluminat public modern și eficient energetic și prin crearea unei infrastructuri metropolitane subterane, oferă o siguranță mărită în exploatarea rețelelor și reprezintă multiple avantaje: creșterea calității infrastructurii zonei, creșterea, nivelului de siguranță în exploatare, reducerea disconfortului creat de defectele dese de infrastructură, creșterea siguranței populației”, se arată în proiectul de hotărâre.
Sursa foto: Pixabay

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus