Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Șofer prins drogat pe Calea Cisnădiei

Șofer prins drogat pe Calea Cisnădiei

Polițiștii sibieni anunță că au oprit în trafic, în noaptea de duminică spre luni, un șofer din Hunedoara care se afla sub influența drogurilor.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 03:35.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe Calea Cisnădiei, un conducător auto, în vârstă de 23 de ani, din Hunedoara.

”În urma testării cu aparatul DrugTest, conducătorul auto a avut un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive”, au transmis polițiștii sibieni.

La nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Vidri

Acum 1 an

O fi angajatii de la balta lu binder?
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Musai o lege pt cei prinsi drogati bauti la volan,unui criminal nu ii ei permisul port arma,ii confiști arma...in cazul asta arma e masina,nu cred ca permisul retinut il va face pe inconstient sa nu se mai urce la volan ci boala din cap...Interzis acces la masina,nu e a lui?,cel ce o detine si i o imprumuta,fie tata mama frate sora prieten,sa fie direct raspunzaror de faptele socioparului...Problem solved.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus