Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
12°C

Sibian prins de Poliție cu o remorcă plină de lemne, adunate de pe malul Cibinului. A scăpat doar cu un avertisment

Sibian prins de Poliție cu o remorcă plină de lemne, adunate de pe malul Cibinului. A scăpat doar cu un avertisment

Un sibian a fost prins de polițiștii sibieni marți, cu o remorcă plină de lemne. A mărturisit că le-a adunat de pe malurile Cibinului, fără să-i aparțină, și astfel bărbatul a scăpat cu un avertisment.

Sibianul a fost observat în trafic în cursul zilei de marți în municipiul Sibiu, pe șoseaua Ștefan cel Mare.

”Un echipaj de la Ordine publică l-a oprit în trafic observând masa lemnoasă transportată. Întrebat de proveniența lemnelor, bărbatul a declarat că le-a adunat de malul râului Cibin, după ce a cerut voie muncitorilor care lucrează pe un șantier în zonă. Întreaga cantitate de lemne a fost transportată la Ocolul Silvic, unde specialiștii au stabilit că este vorba despre salcie, confirmându-se cele declarate. Ulterior lemnul a fost confiscat”, a explicat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Spre deosebire de alte cazuri similare, unele mediatizate, de data aceasta bărbatul a scăpat doar cu un avertisment. Polițiștii au considerat că sibianul a primit aprobarea celor care au tăiat legal sălciile de pe malul Cibinului, în vederea construirii noii piste de biciclete.

Conform procedurilor, lemnul respectiv trebuie transportat de firma care se ocupă de lucrări într-un spațiu special amenajat.

Sibian amendat cu 4.000 de lei pentru că a adunat crengi de pe jos, din pădure

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 2 luni

pai de ce nu anuntati public - "ORICE FURATI DE PE DOMENIUL PUBLIC NU SE SANCTIONEAZA"...???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus