Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Fotbal: Bayern Munchen se antrenează în condiţii de criză energetică

Fotbal: Bayern Munchen se antrenează în condiţii de criză energetică

Campioana en-titre a Germaniei la fotbal, Bayern Munchen, se antrenează în condiţii de criză energetică, Allianz Arena fiind iluminat cu trei ore mai puţin decât în anii trecuţi, iar fanii putând găsi doar apă rece la toaletele din incinta stadionului, scrie DPA, menţionând că bavarezii s-au alăturat astfel eforturilor de economisire a energiei în contextul crizei actuale, citează Agerpres.

Săptămânalul Sport Bild a menţionat că după lăsarea întunericului, arena va mai fi iluminată doar trei ore şi nu 6, apă caldă nu va mai fi la grupurile sanitare destinate spectatorilor, aerul condiţionat în încăperi va fi redus, iar încălzirea gazonului se va face doar cu pompe ce vor genera căldură prin intermediul panourilor solare ale arenei.

"Ne alăturăm astfel eforturilor şi apelului la economisirea energiei şi vom continua să o facem şi mai departe", a declarat Jan-Christian Dreesen, directorul financiar al bavarezilor.

Bayern Munchen va debuta în noul sezon din Bundesliga vineri seara, în deplasare, cu Eintracht Frankfurt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 710

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rammstein

Acum 1 an

Să renunțe la nocturnă, să renunțe la mașini personale,să renunțe să meargă la wc -uri, să renunțe să mănânce, să renunțe la neveste și amante, să renunțe la bani, să renunțe la fotbal...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus