Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Imagini superbe cu baloanele de aer cald, ridicate la Air Sensation Festival

Imagini superbe cu baloanele de aer cald, ridicate la Air Sensation Festival

Zeci de persoane s-au bucurat de răsărituri speciale, în cadrul Air Sensation Festival, eveniment desfășurat între 28-31 iulie, la ZIOS, Ocna Sibiului. În ciuda vremii capricioase, care a îngreunat operarea baloanelor cu aer cald conform programului, zborurile depinzând în totalitate de condițiile meteorologice, Air Sensation Festival a oferit o ediție completă, de la care nu au lipsit muzica bună, preparatele și răcoritoarele delicioase, locurile de relaxare și multiplele activități de petrecere a timpului liber atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

Unii dintre festivalieri au venit din Oradea, București sau alte orașe pentru a experimenta zborurile cu baloanele de aer cald, iar peisajele pe care le-au putut admira au fost, după cum au mărturisit, pur și simplu splendide. Vremea neprietenoasă a împiedicat ridicarea baloanelor în toate cele 4 zile ale evenimentului, însă festivalierii care au reușit să zboare la înălțimi de aproximativ 1000 de metri au avut parte de momente de neuitat. Atmosfera la sol a fost, de asemenea, extrem de plăcută, de joi și până duminică, cei care au ajuns la ZIOS bucurându-se de o experiență completă de festival.

Tur spectaculos de flăcări prin Ocna Sibiului

În prima seară a festivalului, echipele de baloniști de la AS Festival au făcut spectacol pe străzile din Ocna Sibiului. Mai multe năcele au fost transportate cu mașinile până în centrul orașului, după care au revenit la ZIOS, oferind un spectaculos tur de flăcări cu arzătoarele, spre entuziasmul celor prezenți pe străzile din Ocna Sibiului și al festivalierilor. 

Dimineața celei de-a 2-a zile de festival a oferit și primul zbor liber din cadrul acestei ediții. Răsăritul a fost spectaculos, iar cei are au urcat în baloane au admirat zorii dimineții de la aprox. 1000 de metri. Tot vineri au avut loc și zboruri ancorate, zeci de persoane bucurându-se de experiența zborurilor de tip lift. Și răsăritul de sâmbătă a fost surprins de zeci de persoane din baloanele cu aer cald care s-au aventurat prin Ocna Sibiului, la final curajoșii fiind premiați de către echipajele de zbor cu diplome, în cadrul unui „botez” specific.

„În ciuda vremii, care ne-a dat unele planuri peste cap, zborurile efectuate și activitățile de la sol au oferit o amintire memorabilă celor care au luat parte la eveniment, vibe-ul festivalului fiind foarte fain. Le mulțumim celor care au venit să se bucure de zboruri și de experiențele de la sol, dar și celor care au dat dovadă de înțelegere atunci când unele zboruri nu au putut să aibă loc. Operarea baloanelor de aer cald depinde în totalitate de vreme și nu am putut efectua zboruri pe timp de ploaie sau vânt din motive de siguranță, însă le promitem celor care nu au reușit să aibă parte de această experiență o nouă ediție în care vor avea ocazia să experimenteze zborurile libere sau ancorate. Cei care au putut zbura s-au simțit ca în paradis și ne bucurăm că am putut să le oferim această bucurie”, au declarat organizatorii Air Sensation Festival.

Cei care au luat parte la ediția din acest an au avut la dispoziție numeroase moduri de petrecere a timpului liber, precum show-urile și concertele susținute de DJ, trupe locale și naționale: DJ Mikhy, Domino, Byron, Andrew Dum, AlbWho, Slot, Maria Cojocaru & The Swingers, Alpha Q și Revolver. Serious Fun a pregătit experiențe pe cinste în zona dedicată copiilor, atracțiile pentru cei mici fiind toboganele, atelierele de creație, zborurile ancorate și multe altele. Și cei mari au putut experimenta diverse jocuri în cadrul festivalului, atât la corturile Kaufland, cât și la terenul de volei pe plajă amenajat de organizatori. Atmosfera de festival a fost întregită de rulotele cu mâncare și băuturi, precum și de corturile cu pufuri și mese unde festivalierii au petrecut timp prețios în compania prietenilor sau a familiei. 

În luna august, organizatorii vor anunța data de desfășurare a ediției din anul 2023. 

foto Air Sensation Festival 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus