Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
12°C

O companie germană cu fabrici în China, India, SUA și Orientul Mijlociu deschide la Sibiu sediul pentru România

O companie germană cu fabrici în China, India, SUA și Orientul Mijlociu deschide la Sibiu sediul pentru România

Sibiul atrage o nouă companie germană de talie mondială: Dirak - furnizor de tehnologie industrială.

Compania și-a stabilit sediul pentru România la Sibiu, în apropierea unora dintre clienții mari de pe piața locală, anunță publicația Profit.ro.

Dirak produce peste 4.000 de subcomponente utilizate în sistemele de închidere, pentru industrii precum ingineria mecanică, de transport sau energetică, centre de date, IT, încălzire sau aer condiționat.

”Compania are 500 de angajați, 6 unități de producție și asamblare în Statele Unite, China, India și Orientul Mijlociu, precum și 32 de distribuitori pe diverse piețe”, mai arată sursa citată.

Fondatorul și proprietarul companiei, Dieter Ramsauer, a decedat anul trecut, la 82 de ani, după ce condusese Dirak timp de 30 de ani.

Sibiul este unul dintre cele mai atractive orașe din România pentru companiile din Germania, Zona Industrială Vest, unde lucrează aproape 20.000 de oameni, fiind un etalon.

Sursa foto: elinebydirak.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 14027

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Cum să nu fie atractiv Sibiu la ce salarii dau nemți aici. Cu un salariu din Germania plătește vreo 10 muncitori in țara asta de asta vin.nu din alt motiv restul ce spun ei e bla bla...
Raspunde

Nicolae

Acum 1 lună

Bucurate că vin . Problema este dacă vor găsi oameni care sa lucreze într.o fabrica ,pentru descarcat și încărcat camioane probabil vor găsi. Dacă vrei salar că în Germania îți recomand să te muti acolo ,asa vei plăti ce și cât plătesc ei . Sunteți un pic nesimțiți nu crezi ? Vreți salari că afara dar preturi că aici și sa lucrați cum vreți voi . Din păcate România ar avea nevoie de cei ce au plecat afară, dar ăștia nu se vor întoarce atât timp cât tara este condusa de ipocriți fără studii și UE nu ne vor impune legi clare . Au muscat.o săraci o data nu o vor musca a doua oară..Și nu uitați voi alegeți clasa politica ,tot ce se întâmplă aici este vina voastră
Raspunde

M..e Iliescu

Acum 1 lună

Pe lânga salariul mare din germania acolo mai trebuie sa le tolereze si prostia , lenea si toate mofturile nemtilor de kkt....o mare minciună Germania
Raspunde

Bazil Hincescu

Acum 1 lună

Corect Rasismul nemtalailor

Raspunde

Esobar

Acum 1 lună

Învață mai întâi să scrii!

Raspunde

Escobar

Acum 1 lună

Scuze , nu era pentru tine. Era pentru Nicolae

Raspunde

Viorel

Acum 1 lună

Că România este una dintre țările europene în care există cei mai săraci oameni care muncesc este un fapt cunoscut de multă vreme, nu este o surpriză pentru nimeni, nici măcar pentru onorabilii noștri guvernanți. Și aceasta se datorează, în primul rând, impozitării excesive a veniturilor obținute din salarii. De fapt, ca să fim cinstiți până la capăt, au existat câteva afirmații cum că se va face ceva pentru remedierea situației, însă de făcut nu s-a făcut nimic concret.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus