Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

5 membri ai unei familii, inclusiv un copil, găsiți morți în Argeș. Prezentau urme de violenţă, dar nu de înjunghiere

5 membri ai unei familii, inclusiv un copil, găsiți morți în Argeș. Prezentau urme de violenţă, dar nu de înjunghiere

Cinci persoane au fost găsite moarte în comuna Bascov, marţi, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, informează Agerpres. Acestea prezentau urme de violenţă, dar nu de înjunghiere.

"În urma cercetărilor la faţa locului, victimele au fost găsite cu urme de violenţă, nefiind vorba despre înjunghiere. Cercetările sunt, încă, în desfăşurare", se precizează într-o informare transmisă presei, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost găsiţi morţi într-o gospodărie din comuna Bascov.

"În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă", a informat, iniţial, Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

"Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş", se mai menţiona în comunicat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 740

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Le-a lovit cu ciocanul precum Dincă sau Ramaru.
Raspunde

Paul

Acum 1 lună

Titlu: "Prezentau urme de violenţă, dar nu de înjunghiere" Text: "ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale, decedaţi, înjunghiaţi."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus