Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Ciobanul din Cartierul Arhitecților a fost găsit mort

Ciobanul din Cartierul Arhitecților a fost găsit mort

Ciobanul dat dispărut zilele trecute de polițiști a fost găsit decedat în extravilanul localității Șelimbăr. Potrivit oamenilor legii, până în prezent nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care bărbatul a decedat.

Citește și: „Ciobanul din Cartierul Arhitecților care a fost bătut anul trecut a dispărut. Poliția cere ajutorul sibienilor”

Nicolae Muțiu, un cioban care își păștea oile pe câmpul din spatele Cartierului Arhitecților, a fost dat dispărut în data de 6 august 2022, la ora 13.30, de un bărbat din Răşinari. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. 

„În cursul zilei de 8 august, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în extravilanul localității Șelimbăr, în zona La Troiță. Cadavrul a fost transportat la SML Sibiu pentru realizarea autopsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului. Până în prezent nu sunt suspiciuni cu privire la circumstantele în care bărbatul a decedat. Cercetările continuă la nivelul Sectiei de Poliție Rurală Șelimbăr”, transmit polițiștii sibieni. 

Citește și: Ciobanul care își paște oile în spatele Cartierului Arhitecților a ajuns la spital, după ce a fost bătut

Bărbatul avea 72 de ani, era domiciliat în municipiul Sibiu, iar în data de 05.08.2022, în jurul orei 15.00, a plecat voluntar în extravilanul localității Șelimbăr, zona Avantgarden, cu animalele la păscut şi nu a mai revenit la ferma sa.

Același bărbat a fost implicat anul trecut într-un conflict în urma căruia a ajuns la spital după ce a fost bătut.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Adina

Acum 1 an

Dumnezeule mare... cum arata blocurile alea... Copsa Mica in anii 90 ii mic copil...

Raspunde

Dezvoltatorul minune

Acum 1 an

Sarut mana, ma scuzati, dar am primit vopseaua gratis de la depozitul de unde iau materialele si am zis sa o iau, ca doar nu stau eu acolo.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Diferenta e cā astea Costa unmiliard de catralioane de euro, per locuintā. Deci sunt de lux. La Copsa micā costau leafa unui vidanjor, pe 8 luni......Asta inseamnā progres
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus