Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ciobanul din Cartierul Arhitecților care a fost bătut anul trecut a dispărut. Poliția cere ajutorul sibienilor

Ciobanul din Cartierul Arhitecților care a fost bătut anul trecut a dispărut. Poliția cere ajutorul sibienilor

Politiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu fac verificări pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 72 de ani, care a plecat cu oile la păscut dar nu a mai revenit la fermă. Este vorba despre ciobanul care își păștea oile pe câmpul din spatele Cartierului Arhitecților. 

La data de 6 august 2022, ora 13.30, un bărbat din Răşinari, a sesizat în scris polițiștii Secției nr.1 Poliție Şelimbăr cu privire la faptul că MUŢIU NICOLAIE, în vârstă de 72 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, la data de 05.08.2022, în jurul orei 15.00, a plecat în mod voluntar în extravilanul localității Șelimbăr, zona Avantgarden, cu animalele la păscut şi nu a mai revenit la ferma sa, transmit polițiștii.

Pentru a putea fi identificat, oamenii legii au tranmis și semnalmentele bărbatului. 

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate 65 kg, constituţie astenică, ten piele alb, calviţie parţială, tuns zero, ochi de culoare căprui.

Obiecte de îmbrăcăminte: căciulă de culoare albastră cu modele în formă de stea de culoare albă, cămaşă de culoare albă cu model floral de culoare albastră, pulover de culoare albastru închis, vestă de culoare închisă, pantaloni de trening de culoare neagră, ciorapi de lână, bocanci de culoare neagră cu bombeu metalic.

Semne particulare: cicatrice postraumatorie la nivelul capului situată în zona cefei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Nicolae este ciobanul care anul trecut a fost bătut

Locuitorii din Cartierul Arhitecților care locuiesc în zona câmpului spun că au văzut astăzi toată ziua desfășurarea de forțe din partea polițiștilor în zonă.  

„Cred că au fost astăzi zece mașini în zonă. A fost poliție, poliție comunitară și câteva persoane îmbrăcate în roșu. În jur de o oră au mers cu mașinile pe câmp după care au plecat spre Șopa”, spune unul dintre locuitori. 

Celălalt cioban, colegul celui dispărut, spune că acesta a fost bătut anul trecut și a ajuns în spital. Turnul Sfatului a scris despre incident în materialul „Ciobanul care își paște oile în spatele Cartierului Arhitecților a ajuns la spital, după ce a fost bătut”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zacuscă

Acum 1 an

Cei care si-au cumparat case cu viata gaj, in zona aia, probabil se bucura acum. .... ei vor sa manance doar branza de oaie impachetata de corporatii straine. Au uitat unde se afla si sunt prea infatuati sa se mai poata uita la niste oi care i-au hranit mii de ani. Ei sunt moderni, acum... vai viata lor.

Raspunde

@

Acum 1 an

halesti tu branza de cioban, daca iti place, oltene

Raspunde

Oi!

Acum 1 an

Oile și ansamblurile rezidențiale "moderne" nu se împacă - de acord. Dar nu e vina lor, e vina administrației care nu le delimitează concret.

Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Recomand politistilor sa fie interogati baciul ungurean si cel vrincean!

Raspunde

Sparrow, Jack Sparrow

Acum 1 an

Cred cā este la noi in cartier, lângā Garā. Nu sunt sigur, dar de dimineatā l-am auzit pe un vecin care incerca sā scoatā masina din parcare cā striga cātre unul " bā ciobaneeee, bāāā.... dā-te la oparteee!" S-ar putea sā fie vorba de el....

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus