Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Starea bărbatului scos inconștient din incendiul din Cisnădie

Starea bărbatului scos inconștient din incendiul din Cisnădie

Starea bărbatului care a ajuns joi, 11 august, la spital, după ce un incendiu a izbucnit în casa în care se afla este ușor ameliorată. Potrivit reprezentanților Spitalului județean acesta a fost transferat de pe secția ATI pe secția Medicală II.

Citește și: „Actualizare. Incendiu în Cisnădie: un ambulanțier a intrat în casa în flăcări și a salvat un bărbat”

Bărbatul care ieri a fost scos din casa aflată în flăcări, în stare de inconștiență de un ambulanțier ajuns la fața locului și de un vecin, este internat pe Secția Medicală II din cadrul Spitalului Județean. Conform reprezentanților unității sanitare starea acestuia este ușor ameliorată și nu a suferit arsuri.

„Pacientul este internat în acest moment pe secția Medicală II, iar starea lui este ușor ameliorată. Este încă intubat. Este vorba de o intoxicație cu fum și monoxid de carbon, nu despre arsuri. Asta este problema”, a declarat pentru Turnul Sfatului dr. Daniel Chelcea, managerul Spitalului Județean Sibiu.

Citește și: „Emil, ambulanțierul sibian care a intrat în flăcări pentru pacient: „A fost o reacție normală, adrenalina de moment”

Vă reamintim că, un bărbat de 55 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost surprins de un incendiu, într-o casă din Cisnădie. În momentul sosirii la adresă, echipajul de ambulanță a fost informat de către o femeie că tatăl ei este încă în casă. Ambulanțierul a spart un geam, a intrat în imobilul aflat în flăcări și a evacuat bărbatul în stare de inconștiență, pe brațe, fiind ajutat și de un vecin, după cum au precizat cei de SAJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus