Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Peste 280 de elevi au susținut a doua probă a Bacalaureatului de toamnă

Peste 280 de elevi au susținut a doua probă a Bacalaureatului de toamnă

Astăzi, 17 august 2022, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat – E.c), sesiunea august – septembrie 2022. Din cei 360 de candidați înscriși, 286 candidați au fost prezenți, iar 74 candidați au absentat.

Nu au existat candidați eliminați sau candidați care să susțină examenul cu subiectele de rezervă. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.

Următoarele probe vor avea loc astfel:

joi, 18 august - proba la alegere a profilului și a specializării (fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie)

vineri, 19 august – limba și literatura maternă

Primele rezultate vor fi afișate marți, 31 august, până în ora 12.00. 

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 31 august 2022 (în intervalul orar 12:00 - 18:00). Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate SÂMBĂTĂ, 3 septembrie 2022.

Foto sugestivă: Turnul Sfatului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus