Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

O nouă companie aeriană zboară de la Sibiu. 31 de euro biletul până la București

O nouă companie aeriană zboară de la Sibiu. 31 de euro biletul până la București

Compania aeriană Air Connect, care a anunțat încă din vară că va demara zboruri noi de pe Aeroportul Sibiu, a prezentat vineri graficul curselor pentru această toamnă.

Air Connect va efectua zboruri din București către Sibiu, Baia Mare, Budapesta, Suceava și Târgu Mureș, iar de la Cluj-Napoca va zbura la Budapesta.

De la Sibiu compania va începe cursele din data de 17 octombrie în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. O simulare pe site-ul companiei arată că un zbor Sibiu-București costă, în medie, 31 de euro, iar durata călătoriei este de aproape o oră.

Compania folosește pentru aceste zboruri aeronave ATR 72-600 cu o configurație de 68 de locuri. Flota AirConnect include, ȋn primul an de activitate, două aeronave ATR 72-600, iar ȋn 2023, va ajunge la patru.

AirConnect este o companie aeriană românească, ȋnființată ȋn 2022, cu obiectivul de a opera curse interne și zboruri de tip charter. Compania ȋși propune să devină lider de piață pe segmentul de zboruri regionale.

”Suntem o echipă de profesioniști, cu experiență relevantă ȋn domeniul aviației și, cu siguranță, vom ajunge un jucător important ȋn industrie. Mizăm pe servicii de calitate, la prețuri accesibile, pentru a deveni prima opțiune de călătorie a turiștilor, pe segmentul de zboruri regionale”, a declarat în vară Tudor Constantinescu, Directorul General AirConnect.

O nouă companie aeriană, Air Connect, va zbura de la Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

DIMULETE

Acum 1 lună

La București aterizați pe Otopeni sau Băneasa?
Raspunde

Henry

Acum 1 lună

pe otopeni zis si Coandă
Raspunde

Petre

Acum 1 lună

Dacă pana acum primele de performanta ale directorilor aeroportului au fost foarte mari, de acum înainte, pentru ca au adus la Sibiu aceast autobuz cu elice, primele vor exploda pur și simplu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus