Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Motociclist rănit după ce a intrat în coliziune cu o mașină, pe drumul dintre Cisnădie și Șelimbăr

Motociclist rănit după ce a intrat în coliziune cu o mașină, pe drumul dintre Cisnădie și Șelimbăr

Un motociclist în vârstă de 54 de ani a fost rănit în această dimineață într-un accident produs pe DJ 106D, Cisnădie - Șelimbăr.

Motocicleta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Ambele persoane sunt din Cisnădie, iar cele două autovehicule se deplasau pe aceeași direcție, Cisnădie – Șelimbăr, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă îngreunat.

La fața locului a intervenit o ambulanță, care i-a acordat primul ajutor motociclistului și l-a transportat la spital, având o fractură deschisă de membru inferior, transmite Genu Scridon, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus