Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Antrenorul Mirel Rădoi, despre FC Hermannstadt: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm din cauza problemelor”

Antrenorul Mirel Rădoi, despre FC Hermannstadt: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm din cauza problemelor”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, spune că ar fi o greşeală ca jucătorii săi să o subestimeze pe FC Hemannstadt, adversara din etapa a 8-a a Superligii de fotbal, din cauza problemelor pe care le are, transmite Agerpres.

Antrenorul craiovenilor spune că echipa sibiană de fotbal joacă „destul de echilibrat, indiferent de adversar” și că e una din echipele bune din campionat. „Ar fi cea mai mare greşeală să îi subestimăm din cauza problemelor pe care le au. Pentru că în astfel de momente grele te poţi motiva. Sunt jucători care sunt împreună de foarte mult timp, sunt doar câţiva noi, au continuitate, se cunosc foarte bine şi se pot motiva. E o echipă care ştie foarte bine ce vrea, atât pe faza de atac, cât şi de apărare. Sunt puţine echipe în România care joacă de maniera asta în România, destul de echilibrat, indiferent de adversarul pe care îl întâlneşte, şi indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare. E una dintre echipele bune ale campionatului şi nu sunt deloc surprins de numărul de puncte adunate de ei", a spus Rădoi.

El a afirmat că îi place stilul de joc practicat de Hermannstadt, pentru că nu se observă o diferenţă semnificativă între meciurile disputate cu adversari mai puternici sau mai slabi.

„Întâlnim o echipă care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, la Mediaş. E o echipă care mie îmi place foarte mult. Acest sistem 4-3-3 pe care îl practică Măldărăşanu şi de care este îndrăgostit, şi toate ideile lui, se regăsesc în acest model de joc. Au un bloc funcţional destul de agresiv şi în momentul când se apără şi când atacă păstrează aceeaşi formă", a completat Rădoi.

Formaţia Universitatea Craiova întâlneşte echipa AFC Hermannstadt, joi, la Mediaş, de la ora 21:00, într-o partidă din cadrul etapei a 8-a a Superligii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus