Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

6.000 de lei s-au strâns în Bazarul de Vară pentru Rafael. Faptele mari ale celor mici i-au dat speranță

6.000 de lei s-au strâns în Bazarul de Vară pentru Rafael. Faptele mari ale celor mici i-au dat speranță

Duminică, 28 august, la Biserica Buna Vestire din Cristian a avut loc Bazarul de Vară. Copiii din parohie, dar și prieteni ai parohiei au scos la vânzare articole create de ei. În urma acțiunii s-au strâns 6.000 de lei bani care vor merge către Rafael, un băiețel de doi anișori care suferă de o boală necruțătoare.

Organizatorii mulțumesc tuturor participanților la bazarul caritabil dedicat pruncului Rafael Tudor, pentru dragostea, entuziasmul și generozitatea lor!

„În mod special adresăm aprecierea și prețuirea noastră tuturor celor care au răspuns prezent la invitația părintelui paroh Adrian Roman, președinte al AFOS (Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu), îndeosebi reprezentanților Uniunii Micilor Artiști Plastici din Sibiu, ai Micilor Artizani din Săliște, doamnei Adina Voica, profesor coordonator al Școlii de balet StArt Ballet Studio, copiilor și credincioșilor din parohie”, spun aceștia.

În curtea bisericii Buna-Vestire din Cristian, sub umbra viței de vie, într-un peisaj bucolic, sub privirea și binecuvântarea ocrotitoarei parohiei, Maica Domnului, copiii au avut ocazia să își prezinte și să vândă creațiile din timpul vacanței. A impresionat mobilizarea lor plină de seriozitate, prezența vioaie în spatele meselor frumos împodobite, cu chipurile pline de zâmbete și încântare. Cine știe, poate unii dintre ei își descoperă astfel noi talente, aptitudini și vocații, pe care le vor valorifica în viitoarele lor cariere, spre bucuria părinților.

Mese pline de obiecte frumos decorate, pictate, de bijuterii manufacturate, de creații din lut și broderii, de siropuri, ceaiuri și dulciuri de casă, limonadă proaspătă,  jucării și obiecte ornamentale cu mesaje motivaționale, au atras privirile tuturor și au stârnit goana după frumos. Atmosfera generală a fost animată, binefecători de toate vârstele au dat impresia unui stup harnic, aflat într-un maraton de făcut bine(le), întrerupt de scurte popasuri lângă standul de răcoritoare și gogoși pufoase.

Numeroșii vizitatori au apreciat dedicarea și talentul copiilor și au fost foarte darnici. În numai câteva ore de bazar s-a strâns suma de 6.000 de lei, care completează donațiile în curs din mediul on-line, și care va fi înmânată părinților lui Rafael pentru continuarea terapiei costisitoare de recuperare neuro-motorie de care băiețelul are vitală nevoie. Cheltuielile medicale curente se ridică lunar la suma de circa 3.000 de lei, periodic fiind nevoie de o sumă mai mare, de circa 13.000 de lei pentru proceduri terapeutice specializate.

Strângerea de fonduri pentru Rafel Tudor continuă și online, unde poate fi susținută de donațiile dvs. prin rubrica dedicată special de AFOS la secțiunea Vrei sa faci o donație.

Donează pentru Rafael și prin virament în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu

RO36 RNCB 0227 1137 9746 0001

deschis la BCR SIBIU, CUI 26346475

sau direct cu CARDUL pe www.filantropiaortodoxasibiu.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus