Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: USR, împotriva investițiilor din județul nostru

Bogdan Trif, PSD Sibiu: USR, împotriva investițiilor din județul nostru

Munca în comisiile parlamentare este extrem de laborioasă, mai ales dacă îndeplinești și calitatea de secretar al Comisiei pentru Industrii și Servicii, cea mai importantă comisie din Camera Deputaților.

Ieri, au fost dezbateri aprinse pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 40/2022 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” și pentru modificarea art. 1, alin. 2 din OUG nr. 95/2021, pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Reprezentanții USR au fost împotriva programului încă de la început. Acest program prevede investiții guvernamentale în școli, grădinițe, dispensare, drumuri comunale, apă-canal și iluminat public. Doar primarii care nu au vrut să aplice nu au primit finanțare. În județul Sibiu, toți primarii care au depus proiecte și-au modernizat școlile și grădinițele, unele dintre ele fiind la nivelul unităților de învățământ de top din Uniunea Europeană.

Înainte de demararea acestui program de dezvoltare locală, cea mai mare parte a școlilor și grădinițelor din zona rurală în special, aveau toaletele în curte, nefiind racordate la sistemul de canalizare. Este un program care a funcționat foarte bine, iar exemple pozitive în acest sens putem găsi foarte multe în județul nostru.

Le-am spus colegilor de comisie din USR că au un primar în județul Sibiu care a depus proiect pe acest program și care se află în derulare. Nu le-a păsat și au votat împotriva acestui program.

Locuitorii din Micăsasa (unde primarul și viceprimarul sunt USR), dar și ceilalți sibieni trebuie să știe că USR este împotriva investițiilor din localitățile lor.

Ședințele comisiei sunt filmate și postate pe site-ul Camerei Deputaților, www.cdep.ro.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1215

Comentarii

4 comentarii

Dragos

Acum 1 an

Baiatul asta Trif, oare stie si altceva, in afara de a emite comunicate peste comunicate? Inteleg ca este fascinat de "calitatea de secretar al Comisiei pentru Industrii și Servicii", insa pentru a face cu adevarat ceva pentru cei ce l-au trimis acolo (ma rog..vorba vine ca "l-au trimis"...el de fapt a ajuns deputat prin redistribuire de voturi...) narcisismul nu este suficient.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cichicean

Acum 1 an

Stimate domnule Trif USR nu este impotriva investitilor din judetul Sibiu este impotriva tuturor romanilor.
Raspunde

Denisa Deny

Acum 1 an

Doamne, cata nesimtire din partea unora care au facut atat de mult rau atat ca primari ai Sibiului, cat si ca presedinti ai CJ! USR si mai ales REPER, partidul lui Dacian, au inaltat acest oras, i-au conferit bunastarea si civilizatia europeana si l-au facut unul dintre cele mai green, vegan si pro Pride din Europa! Daca nu erau oamenii nostri minunati de la USR si REPER, eu si iubitul meu am fi plecat demult in Elvetia! Avem acolo atatea oferte ca influenceri si totusi am ramas pentru oamenii nostri frumosi!

Raspunde

Kokos

Acum 1 an

bogdanel iarasi minte cu nerusinare : USR nu este impotriva investitiilor , a cerut doar transparenta si control pe modul de cheltuire a banilor , iar psd+pnl+udmr sunt impotriva acestui lucru pentru ca nu vor decat sa fure si sa nu-i controleze nimeni!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus