Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Companiile sibiene, invitate în China. Interes pentru firmele din domeniul alimentar

Companiile sibiene, invitate în China. Interes pentru firmele din domeniul alimentar

Companiile din Sibiu sunt invitate să participe la expoziția internațională anuală de bunuri de consum organizată în Ningbo, în zona celui mai mare port al Chinei. O delegație chineză a făcut cunoscut evenimentul în cadrul unei întâlniri cu șeful Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Octavian Isaila.

O delegație a Biroului Municipal de Comerț din Ningbo, China, a vizitat sediul C.C.I.A Sibiu sâmbată, 10 septebrie 2022.

Potrivit lui Isaila, cele două părți au semnat și un acord de cooperare.

„S-a discutat potențialul unei cooperări viitoare, s-a semnat un acord de principiu de cooperare, iar delegația chineză a lansat invitația către companiile județului Sibiu, prin Camera de Comerț, de a participa la expoziția internațională anuală de bunuri de consum organizată în Ningbo, în zona celui mai mare port al Chinei”, a transmis Camera printr-un comunicat de presă. Instituția va reveni cu detalii despre expoziție într-un mesaj ulterior.

Totodată, în cadrul vizitei delegației chineze, reprezentanții acesteia au putut să deguste produse ale companiilor din județul Sibiu în domeniul alimentar pentru care invitații și-au exprimat interesul, Scandia și Expertarom, mai informează CCIA Sibiu.

Ulterior, după vizita la Cameră, delegația chineză a participat la un eveniment organizat în acest sfârșit de săptămână de Clubul Economic German. Organizația a sărbătorit 30 de ani de relații Româno-Germane în Europa, în cadrul serbarii anuale a vinului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 865

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus