Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Cum să câștigi bani în eSports în 2022?

Cum să câștigi bani în eSports în 2022?

Oamenii pot face bani din orice; ai nevoie doar de pasiune și ești gata de plecare. Sectorul eSports este unul dintre cele mai interesante sectoare din industria jocurilor de noroc și este profitabil. Industria atrage investiții din partea unor personalități de marcă precum Shaquille O'Neal și Jennifer Lopez, care au investit peste 15 milioane de dolari în echipa RTG eSports.

Se așteaptă ca industria eSports să adune venituri de aproximativ 1,5 miliarde de dolari în 2022. Mulți jucători caută modalități de a câștiga bani în această industrie. Acest ghid va discuta despre cum poți câștiga bani în eSports în 2022. Să ne aruncăm direct în subiect.

Turnee de sporturi electronice

Una dintre numeroasele modalități de a câștiga bani în eSports în 2022 este participarea la diverse turnee. Pentru a face acest lucru, puteți crea o echipă de eSports sau vă puteți alătura uneia existente, iar apoi puteți concura cu alte echipe pentru a avea șansa de a câștiga o parte dintr-un fond de premii. Deși acest lucru ar putea părea cel mai simplu mod de a face bani în eSports, tot nu este ușor. În afară de crearea unei echipe, trebuie să o gestionați. Este esențial să mențineți echipa motivată pe măsură ce participați la turnee. De asemenea, alegerea celui mai bun site de turnee eSports poate fi o provocare, dar nu trebuie să vă faceți griji. 

Industria este în plină expansiune, așa că fondul de premii al turneelor este din ce în ce mai mare. Turneele populare de eSports din jocuri precum Call of Duty, League of Legends, Dota 2 și CS:GO (Counter Strike Global Offensive) au premii de milioane de dolari americani.

Turneele de eSports sunt, de asemenea, satisfăcătoare, deoarece au loc în fiecare an datorită creșterii popularității. În plus, unele echipe sunt plătite pe bază de contract, în timp ce alte grupuri ar putea primi o parte din suma de joc. Unii furnizori de jocuri plătesc, de asemenea, echipele de eSports pentru a-și promova jocurile în rândul jucătorilor.

Jucătorii care doresc să câștige bani prin pariuri pe alte tipuri de jocuri, cum ar fi sloturi online și jocuri de masă, pot merge la cele mai bune cazinouri noi. Înainte de a începe să pariați, asigurați-vă că cazinoul online este licențiat de către instituțiile de reglementare din industrie. 

Streaming și creare de conținut

O altă modalitate populară de a câștiga venituri pasive din eSports în 2022 este prin streaming și crearea de conținut. Acesta este un angajament de lungă durată, iar lupta pentru a fi remarcat pentru crearea de conținut eSports este foarte competitivă. Cu toate acestea, dacă ești dedicat, poți deveni un OG cu un venit consistent. Poți crea un cont YouTube sau Twitch și poți transmite în streaming aventurile tale de gaming în timp ce joci.

În acest fel, puteți câștiga bani frumoși de la publicul dumneavoastră. Venitul mediu de pe aceste platforme poate varia de la 300 de dolari la 5.000 de dolari sau mai mult. Atunci când transmiteți conținut eSports - fie prin YouTube sau Twitch, cel mai important lucru pe care trebuie să îl rețineți este consecvența. Acest lucru vă va ajuta să creșteți numărul de spectatori. De asemenea, nu lăsați ca banii să fie prima voastră prioritate. Trebuie să vă captați publicul și să apelați la el. Poate dura câteva luni sau ani înainte de a începe să câștigi bani prin intermediul streamingului de eSports și al creării de conținut. Așa că aveți răbdare și țineți-vă capul sus.

Turnee de sporturi electronice cu plată pentru a câștiga

Acesta este un alt mod profitabil de a câștiga cu ajutorul sporturilor electronice. Turneele Pay-to-Earn eSports diferă de metoda tradițională de turnee. Aici, jucătorii se pot aduna pentru a-și crea propriul turneu de eSports, permițându-le să câștige bani din NFT-uri, sponsorizări, taxe de participare și multe altele.

Prima organizație de turnee de sporturi electronice Pay-to-Earn este Ignite Tournaments, care permite jucătorilor să își creeze propriile turnee cu taxă de intrare sau să se alăture unuia care le va permite să câștige recompense, inclusiv să concureze pentru NFT-uri și să cultive criptomonede.             

Obțineți un loc de muncă în industria eSports

Industria sporturilor electronice nu se referă doar la ligi sau turnee. Puteți câștiga dacă vă angajați în această industrie. Printre locurile de muncă populare pe care le puteți ocupa în domeniul sporturilor electronice se numără scriitor de bloguri de sporturi electronice, analist, manager de social media, shoutcaster sau gazdă și multe altele. În afară de toate acestea, există și alte roluri profesionale în care vă puteți angaja, în funcție de abilitățile dumneavoastră.

Sponsorizări

O altă modalitate de a câștiga bani prin eSports în 2022 este prin intermediul sponsorizărilor. După cum am menționat, eSports este o industrie profitabilă, atrăgând diferite investiții ici și colo. Printre mărcile celebre care intră în acest sector se numără Coca-Cola, Spotify, Nike, Adidas și multe altele. Aceste companii pot alege să sponsorizeze o echipă, o ligă, un turneu sau chiar un jucător.

Una dintre aceste sponsorizări este acordul de parteneriat dintre Team Vitality și Adidas pentru a crea o echipă semi-profesionistă. De asemenea, Bitget anunță un acord de sponsorizare cu Team Spirit ca partener oficial al acestora în domeniul cripto. Așadar, fie că jucați solo sau cu o echipă, trebuie să vă faceți publicitate pentru a avea șanse de a obține aceste contracte.

Concluzie

Fără îndoială, industria sporturilor electronice este foarte profitabilă, așa că există o mulțime de oportunități de a câștiga bani. Nu vă puteți angaja în toate posibilitățile, așa că trebuie să alegeți cea mai bună opțiune. În timp ce turneele pot fi profitabile pentru unii, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru alții. Așadar, cunoașteți-vă și efectuați cercetări aprofundate înainte de a intra în industria eSports.

La fel ca și în cazul sporturilor de fotbal, jucătorii pot paria pe evenimentele de eSports, dar acestea pot fi riscante, așa că nu ar trebui să încercați dacă nu aveți bani pentru a paria. Având în vedere ritmul în care crește această industrie, ne așteptăm ca în viitor să apară și mai multe oportunități de câștig. Așadar, jucătorii și gamblerii ar trebui să se pregătească, deoarece nu există momente de plictiseală. În timp ce pariurile eSports pot fi recompensatoare, ele pot duce la dependența de jocuri de noroc - îi îndemnăm pe jucători să parieze în mod responsabil.

Alt: Sala de jocuri eSports

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 667

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus