Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Daniel Paraschiv, golgheterul FC Hermannstadt: În niciun caz nu plec, avem multă treabă aici

Daniel Paraschiv, golgheterul FC Hermannstadt: În niciun caz nu plec, avem multă treabă aici

Cu cinci goluri marcate în această ediție de campionat, Daniel Paraschiv este pe locul doi în topul golgheterilor din Superliga.

În meciul de sâmbăta trecută, cu Petrolul, Paraschiv a avut o bară, fiind foarte aproape să-și îmbunătățească performanțele. Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu el despre atmosfera la echipă din ultima perioadă, condițiile pe care le au sportivii, viitorul stadion, dar și posibilitatea de a deveni un lider al echipei, având în vedere că la doar 23 de ani are o mare experiență pe teren.

”Simt că mi-am găsit liniștea la Sibiu, mă aflu într-un colectiv foarte frumos, un oraș foarte liniștit, cu o echipă care a avut rezultate foarte bune până acum și mă bucur să fac parte din ea”, spune Daniel Paraschiv.

Ca și colegii lui, Daniel Paraschiv este nerăbdător să joace pe noul stadion al Sibiului. ”Suntem o echipă bună în meciurile considerate acasă, chiar dacă jucăm la o oră de casă, la Mediaș. Echipelor le va fi foarte greu pe municipalul din Sibiu”, spune fotbalistul.

Având în vedere că este tânăr, dar cu rezultate foarte bune, Daniel Paraschiv ar putea deveni, în timp, un lider în vestiarul FC Hermannstadt. ”Nu m-am gândit la asta până acum, dar cu siguranță cu timpul capeți experiență, mai multă încredere... aș putea să devin un lider, însă deocamdată îmi fac treaba cât pot de bine și pe viitor vom vedea ce se mai întâmplă”, crede Daniel Paraschiv.

Ce face după antrenamente, unde iese prin Sibiu și cine este singurul om care l-a recunoscut prin oraș ca fiind golgheterul echipei, aflați în clipul de mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus