Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină, la o staţie Petrom din Baia Mare. Avalanșă de plângeri la OPC

Deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină, la o staţie Petrom din Baia Mare. Avalanșă de plângeri la OPC

Mai mulţi cetăţeni din judeţul Maramureş au depus reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) după ce, la una dintre staţiile Petrom din municipiul Baia Mare, deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină.

Oamenii susţin că au alimentat la pompele de benzină, iar autoturismele s-au defectat.

Comisarul şef al OPC Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, miercuri, că s-au primit numeroase sesizări în acest caz, iar în cauză a fost demarat un control la benzinăria respectivă din municipiul Baia Mare.

Ulterior acestei informări, Petrom a transmis OPC Maramureş că toţi cetăţenii sau reprezentanţii instituţiilor sau firmelor care au alimentat maşinile cu motorină în loc de benzină sunt aşteptaţi la benzinăria respectivă pentru a primi despăgubiri.

"Petrom îi aşteaptă pe toţi cei care au alimentat la staţia amintită să vină pentru a fi despăgubiţi. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri dacă este cazul", au precizat reprezentanţii OPC Maramureş, potrivit Agerpres.

Între timp, inspectorii OPC Maramureş au sigilat pompele de benzină din care s-a făcut alimentarea cu motorină.

Printre cei afectaţi se află şi Poliţia Municipală Baia Mare, câteva posturi de poliţie rurală şi Clubul Minaur Baia Mare.

foto ilustrativa arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus