Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Needitat: Echipa de Cupa Davis a României la Sibiu Open

Needitat: Echipa de Cupa Davis a României la Sibiu Open

Toți cei patru componenți ai echipei de Cupa Davis a României au jucat în primul tur al turneului ATP Challenger Sibiu Open.

Proaspăt reveniți din Slovacia, de la barajul desfășurat la Bratislava, cei patru componenți ai naționalei de tenis a României au jucat ieri primul tur al turneului de la Sibiu. Marius Copil a deschis seria partidelor de la Tenis Club Pamira, împotriva maghiarului Mate Valkusz. Copil a făcut un meci bun, a fost tot timpul aproape de adversar însă a pierdut ambele seturi pe final, la tie-break. Nicholas Ionel a făcut „1-1” pentru jucătorii români ieri, într-un meci încheiat rapid, 63 61, împotriva celui de-al 7-lea favorit al competiției, Kimmer Coppejans. Apoi, Filip Jianu a jucat cel mai lung meci al zilei, împotriva ucrainianului Georgii Kravchenko. Sub privirile antrenorului Andrei Pavel, Filip a pierdut primul set la 2, a câștigat setul secund cu 61 iar în ultimul set s-a dus până în tie-break, pe care l-a câștigat cu o evoluție entuziasmantă.

Cornea și Dima înfrânți

Victor Cornea a închis seria meciurilor din primul tur, pe terenul central, împotriva slovacului Lukas Klein. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu o săptămână, în meciul de dublu al Cupei Davis de la Bratislava. Klein a câștigat în Slovacia și a câștigat și ieri la Sibiu, cu 62 în primul set și 75 în setul secund.

Posesor al unui wild-card, campionul din 2018, Dragoș Dima, nu a reușit nici el să treacă de primul tur, fiind învins de al treilea favorit al turneului, cehul Zdenek Kolar.

Nicholas Ionel la Sibiu Open

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus