Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Victorie în primul meci la Memorialul Tordai. CSU joacă finala

Victorie în primul meci la Memorialul Tordai. CSU joacă finala

Suporterii le-au purtat noroc baschetbaliștilor de la BC CSU Sibiu, care au câștigat primul meci disputat în cadrul Memorialului Tordai.

Competiția amicală se desfășoară la Sala Transilvania iar pe lângă echipa locală, la turneu mai participă Steaua București, SCMU Craiova și CSM Târgu Mureș.

Sibienii i-au întâlnit pe cei de la Steaua în primul meci, care a consemnat și prima victorie a echipei în actualul stagiu de pregătire. CSU Sibiu a câștigat meciul cu 86-72, pe sferturi 19-25, 17-16, 20-19, 30-12.

Steliștii au început mult mai bine partida și au încheiat primul sfert cu 6 puncte avans iar la pauză conduceau cu 41-36. Sfertul III a început și mai bine pentru steliști, care au reușit să ajungă la nu mai puțin de 15 puncte avans. CSU a schimbat defensiva, a pus mai multă presiune pe omul cu mingea și până la finalul sfertului a redus diferența la doar 5 puncte. Cu apărarea la aceeași intensitate, studenții au preluat controlul partidei și au câștigat, la 8 puncte diferență.

Dallas Walton a fost omul meciului cu 24 de puncte, 10 recuperări și 2 capace. Roberts Blumbergs și-a trecut în cont 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Dani Manchon a adăugat tot 18 puncte, plus 4 pase decisive și 2 recuperări. Basti Ionescu a terminat în double-digits cu 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Au mai evoluat: Mirel Dragoste – 6 puncte, Aurelian Gavriloaia – 3 puncte, Vuk Djordjevic – 3 puncte, Baris Ozkan – 3 puncte și Bogdan Bădițăscu.

Este primul meci din campania de pregătire câștigat de echipa lui Miguel Angel Hoyo după patru înfrângeri consecutive.

Finala cu Craiova

În al doilea meci al turneului, SCM U Craiova a reușit să treacă de CSM Târgu Mureș cu scorul de 78-73 și va întâlni echipa BC CSU Sibiu în finala programată să aibă loc astăzi, la ora 19. Finala mică, dintre Steaua și Târgu Mureș, începe la ora 16:30. Accesul la partidele din cadrul Memorialului Elemer Tordai este gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus