Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Jumbo face angajări la Sibiu. Lista posturilor disponibile

Jumbo face angajări la Sibiu. Lista posturilor disponibile

Reprezentanții Jumbo anunță că fac angajări pentru viitorul hypermarket care se va deschide până la finalul anului la Sibiu.

Posturile pentru care se caută personal sunt lucrător comercial, manipulant marfă, casier, agent de pază și agent de curățenie. Cei care doresc să aplice la unul dintre aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul lor la anunțul de angajare postat pe portalul de locuri de muncă Magnet CV. Pe lângă angajările pe care le face Jumbo, tot pe www.magnetcv.ro, sibienii pot vedea lista locurilor de muncă puse la dispoziție de companiile din județ.

Vezi aici anunțul de angajare Jumbo: https://www.magnetcv.ro/joburi/personal-magazin-jumbo-710

Citește și: 

Jumbo confirmă oficial deschiderea unui nou hypermarket în Sibiu, până la finalul anului

Jumbo a cumpărat terenuri noi și pregătește deschiderea unui magazin la Sibiu

Viitorul hipermarket care va fi construit va avea o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați. Săptămâna trecută, Oasis Retail Development & Consulting, deținută de antreprenorii sibieni Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, a anunțat demararea celei de-a doua faze a proiectului Prima Shopping Center din Sibiu, o investiție totală de 30 de milioane de euro.

Citește și: Centrul comercial de la marginea Sibiului se extinde. Lista noilor magazine

În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail de mari dimensiuni, iar ancorele principale ale proiectului sunt Jumbo (care a anunțat inaugurarea la sfârșitul acestui an), două magazine de mobilă (MömaX și XXXLutz), o hyperfamacie (Dr. Max), un loc de joacă pentru copii și un supermarket (Lidl).

Citește și: Noul centru comercial al Sibiului, Prima Shops, va fi inaugurat în octombrie. Investiție de peste 12 milioane de euro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Popa Paulina

Acum 1 an

Buna doresc sa fac parte din echipa dumnevoastra pe postul de manipulant marfa

Raspunde

Scrob Elena Gabriela

Acum 1 an

Buna ziua vreau sa fac parte in echipa voastra ....
Raspunde

Beata Melania Trombonescu

Acum 1 an

Buna seara! As dori sa fiu tester de jucarii, sunt foarte muncitoare si imi plac copiii foarte mult.

Raspunde

Iancu felicia

Acum 1 an

Pentru lucru ca agent de curățenie am mai lucrat în domeniu
Raspunde

Corfariu Iulian

Acum 1 an

Mi-as dori sa fac parte din echipa jumbo

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus