Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Jumbo confirmă oficial deschiderea unui nou hypermarket în Sibiu, până la finalul anului

Jumbo confirmă oficial deschiderea unui nou hypermarket în Sibiu, până la finalul anului

Retailerul de jucării și decorațiuni Jumbo anunță în primul comunicat de presă remis de la debutul războiului din Ucraina, că a înregistrat în 2021 ”un an excepțional din punct de vedere al rezultatelor, în ciuda turbulențelor care continuă”.

Managementul Jumbo a anunțat că a încheiat anul 2021 cu vânzări totale de grup în creștere cu 19,8%, în comparație cu anul precedent”.

”2022 este încă un an provocator din cauza implicațiilor directe și indirecte ale pandemiei, dar din și punct de vedere al nesiguranței create de situația geopolitică din Europa”, arată managementul Jumbo, în prima comunicare oficială de la debutul războiului din Ucraina.

Revenind la magazinul din Sibiu, Jumbo a achiziționat anul trecut un teren la ieșirea spre Mediaș, în apropierea Prima Shopping Center. Viitorul hipermarket care va fi construit aici va avea o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați.

Planurile au fost reconfirmate de managementul companiei, în cel mai recent comunicat de presă.

”Două noi hypermarketuri vor fi inaugurate anul acesta în România, unul în București și unul în Sibiu”, arată compania. Managementul Jumbo ține însă să precizeze că aceste investiții în țara noastră au în contextul în care în primele două luni ale anului vânzările au înregistrat în România o scădere 20 procente, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Citește și:

Jumbo a cumpărat terenuri noi și pregătește deschiderea unui magazin la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus