Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

AirConnect amână zborurile Sibiu-București pentru primăvara anului viitor. Ce fac cei care au cumpărat bilete?

AirConnect amână zborurile Sibiu-București pentru primăvara anului viitor. Ce fac cei care au cumpărat bilete?

Compania aeriană AirConnect, care în vară anunțase lansarea unor noi zboruri pe ruta Sibiu-București, întâmpină probleme logistice și amână începerea operării curselor până pe 26 martie 2023.

”Din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor, ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023”, au transmis oficialii companiei, într-un comunicat de presă.

Pasagerii care și-au cumpărat deja bilete vor primi banii înapoi.

”Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin email și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023)”, au mai transmis reprezentanții AirConnect.

O nouă companie aeriană, Air Connect, va zbura de la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Kukuruku

Acum 1 an

Tot cfr-u e baza (daca nu vrei sa mori pe V.Oltului).
Raspunde

Z

Acum 1 an

Multumim Blue Air
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Când a apārut primul articol cu tema asta, cu compania asta care spunea " ne propunem sā devenim LIDERI DE PIATĀ pe zborurile regionale" am scris cā trebuie sā fii naiv ( altul e termenul) sā afirmi asta ca CEO. Am scris cā mâine eu vin si zic " am sā construiesc masini mai bune ca Mercedes ul ! Eu fiind neica nimeni.. A-vai, ce de degete-n jos am primit, ce mustrāri si bātāi de obraz..... Eh ! Cum e flācāi? Rupe piata-n douā firma asta??????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus