Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Ofertele de toamnă-iarnă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Ecoturism

Ofertele de toamnă-iarnă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Ecoturism

Timp de 3 zile, la Sala Thalia are loc cea de-a III-a ediție a Târgului de Ecoturism organizat în cadrul programului Anii Drumeției.

Cei care aleg să viziteze standurile expozanților la târg vor avea posibilitatea să își planifice timpul liber sau, de ce nu, următoarea vacanță, luând în considerare activitățile recreative și distractive puse la dispoziție de partenerii programului turistic.

Activitățile disponibile la Târg

Pe lângă standurile de prezentare Târgul de Ecoturism propune și numeroase activități în următoarele zile, de la sesiuni de yoga în Parcul Cetății la degustări de ciocolată și vinuri sau ateliere de ceramică. Cei mai sportivi dintre vizitatori pot participa și la demonstrații practice de echipament sportiv realizat din materiale reciclabile.

Iar mâine, de la ora 15, Școala de Schi și Snowboard Arena Platoș a pregătit un atelier de activități sportive pentru persoanele cu dizabilități, care va avea loc tot în Parcul Cetății, de la ora 13.

Citește și: Anii Drumeției are aplicație: de la trasee, la evenimente, puncte gastronomice locale ori cazări

Discuții despre bunele practici în turism

Ediția acestui sezon are ca element de noutate panelurile de discuții, organizate în primele două zile ale evenimentului. Vineri, începând cu ora 18:00, Andrei Huțanu (Ski & Outdoor Magazine) va modera dialogul despre „Bune practici în turismul sustenabil în sectorul privat”, la care vor participa: Iulian Gabor (Via Transilvanica), Andy Fazekas (Arena Platoș), Cristian Cismaru (Țara Colibelor / Transylvanian Tiny Barns), Oana Crestincov (Venetic, Asociația pentru promovare culturală și artistică RAWW) și Vlad Mihăescu (Venetic, Asociația Minimorum).

Anii drumetiei targ ecoturism

Sâmbătă, începând cu ora 17:00, Cristian Cismaru va fi gazda panelului „Bune practici în promovarea turistică a unei localități”, la care vor participa reprezentanți ai primăriilor din Săliște, Rășinari, Biertan, Râu Sadului și Hoghilag.

Citește și: Anii Drumeției: cele 5 trasee reamenajate deja în acest an.

Târgul de Ecoturism este un eveniment organizat în cadrul Programului „Anii Drumeției”.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Anii drumetiei targ ecoturism Anii drumetiei targ ecoturism Anii drumetiei targ ecoturism Anii drumetiei targ ecoturism Anii drumetiei targ ecoturism

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus