Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Actualizare FC Hermannstadt, prima înfrângere din acest sezon.1-2 cu Sepsi

Actualizare  FC Hermannstadt, prima înfrângere din acest sezon.1-2 cu Sepsi

FC Hermannstadt o întâlnește duminică, 2 octombrie, pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe , într-un duel din etapa a 12-a din Liga 1. După prima repriză, scorul este de 1-0.

Actualizare

În a doua repriză OSK Sepsi Sfântu Gheorghe revine spectaculos și marchează două goluri. La minutul 75 a marcat Denis Ciobotariu, iar la minutul 86 Pavol Safranko a adus scorul la 1-2. Meciul s-a încheiat cu victoria OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.

Știre inițială

În minutul 37, Daniel Paraschiv a preluat la 25 de metri de poartă, pivotează, trece de doi adversari, și trage cu stângul după ce a intrat în careu, execuție care nu-i dă nicio șansă lui Niczuly.

FC Hermannstadt şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte două victorii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Primele confruntări au avut loc în sezonul regulat 2018-2019, când FC Hermannstadt a câştigat ambele partide, 1-0 acasă (21 iulie 2018, întâiul meci din istoria sibienilor în Superligă) şi 3-1 în deplasare.

Cea mai mare diferenţă de scor: 21 septembrie 2019, Sepsi OSK - FC Hermannstadt 3-0.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 28 februarie 2021, FC Hermannstadt - Sepsi OSK 1-2, goluri înscrise de Drazen Bagaric, respectiv Cătălin Golofca şi Gabriel Vaşvari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

A

Acum 1 an

Foarte bine , la ce joaca aceasta echipa nu merita atentie si nici avantaje de la primarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus