Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
3°C

A plecat din Vâlcea și a ajuns la Sibiu. Un copil de 14 ani dat dispărut de acasă, găsit în gara de la Sibiu

A plecat din Vâlcea și a ajuns la Sibiu. Un copil de 14 ani dat dispărut de acasă, găsit în gara de la Sibiu

Un minor de 14 ani plecat de la domiciliu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost depistat de polițiștii sibieni în stația CFR din municipiul Sibiu. Minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni cât timp a fost plecat de la domiciliu.

În cursul zilei de astăzi, 6 octombrie, polițiștii vâlceni au fost sesizați cu privire la faptul că, DUMITRESCU BOGDAN DUMITRU, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a mai reveni până în prezent.

„Semnalmente: înălțime 1,68m, greutate 46 kg, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui.

Minorul suferă de afecțiuni neuro-psihice, iar la momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o bluză de culoare bleumarin cu dungi gri pe mâneci, pantaloni de culoare albastru, pantofi tip sport de culoare albă”, transmiteau polițiștii vâlceni în cursul zilei. 

În urmă cu puțin timp, ca urmare a informării transmise la nivel național de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea cu privire la plecarea voluntară a minorului, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Feroviare Sibiu au reușit depistarea acesteia în stația CFR din municipiul Sibiu. Minorul nu a fost victima vreunei infractiuni cât timp a fost plecat de la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cetateanul Gogu

Acum 1 lună

Asta este. invata de mici migratia catre Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus