Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Angela Lansbury, vedeta serialului Murder, She Wrote, a murit la 96 de ani

Angela Lansbury, vedeta serialului Murder, She Wrote, a murit la 96 de ani

Actriţa americano-britanică Angela Lansbury, cunoscută pentru rolul său de bunică-detectiv din serialul Murder, She Wrote (Verdict crimă), a murit la vârsta de 96 de ani, a informat familia ei marţi presa americană, scrie AFP, citat de Agerpres.

Angela Lansbury a murit "în somn, acasă, la Los Angeles (...), cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani", au explicat rudele sale.

Serialul Murder, She Wrote, în care a interpretat rolul unei îndrăzneţe autoare de romane poliţiste capabilă să devină detectiv-amator în timpul liber, i-a adus patru dintre cele şase Globuri de Aur.

Actriţa, care a apărut în numeroase musicaluri şi în peste 60 de filme cu începere din anii 1940, a primit şi un Oscar onorific pentru întreaga sa carieră în 2014.

Pe lângă cei trei copii ai săi, Anthony, Deirdre şi David, i-au supravieţuit trei nepoţi, Peter, Katherine şi Ian, plus cinci strănepoţi şi fratele ei, producătorul Edgar Lansbury, potrivit comunicatului. Soţul ei, actorul britanic Peter Shaw, a murit în 2003.

"O ceremonie privată pentru familie va avea loc la o dată care nu a fost încă stabilită", a adăugat familia sa în comunicat.

foto depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus