Vineri,
23.02.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Sibianca Ioana Vecerdea a întors două scaune la Vocea României. „Muzica este modul în care mă exprim cel mai bine”

Sibianca Ioana Vecerdea a întors două scaune la Vocea României. „Muzica este modul în care mă exprim cel mai bine”

Sibianca Ioana Vecerdea în vârstă de 18 ani a participat la Vocea României și a reușit să-i facă pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să o dorească în echipa lor.

Tânăra a ales să interpreteze melodia „History Repeating”, pentru care a primit aprecieri din partea juriului.

„Felicitări pentru contrastul pe care reușești să-l faci cu tine însăți. Aș spune că a fost o cântare nebună într-o prezență sobră. Va fi o luptă strânsă, dar nu am de gând să cedez așa de ușor. Știu că par, câteodată, balaur, dar nu sunt chiar ce par. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat”, a spus Tudor Chirilă.

Și Irina Rimes a încercat să o convingă pe sibiancă să facă parte din echipa sa.

„Mă bucur că ai ales această piesă. A fost excepțională interpretarea. Pentru mine ar fi o onoare să lucrez cu vocea ta în echipa mea și te rog să-mi dai încrederea asta.”

Ioana Vecerdea a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă și a povestit cât de importantă este muzica pentru ea și de ce a ales să vină la Vocea României: „Probabil mi-am pierdut încrederea în mine în momentul în care am fost judecată de oameni, de colegii de clasă, legat de modul în care arăt. Înclusiv profesorii mă judecau. Simțeam că nu mă pot ridica la standardele societății, dar s-au schimbat lucrurile. Am realizat că oamenii, indiferent de situație, or să comenteze. Muzica este modul în care mă exprim cel mai bine, e un fel de terapie. Îmi plac provocările și în seara asta o să merg mai departe cu Tudor”, a spus aceasta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus