Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Tânărul care a furat mașina poliției și s-a dat drept polițist este acuzat de 6 infracțiuni și a fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul care a furat mașina poliției și s-a dat drept polițist este acuzat de 6 infracțiuni și a fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul în vârstă de 23 de ani care a furat ieri noapte un Duster al poliției din parcarea Biroului Rutier Sibiu și apoi s-a dat drept polițist oprind mașinile în trafic a fost reținut pentru 24 de ore, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Acesta este acuzat de 6 infracțiuni.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei în cauză,” transmite sursa citată.

Citește și Bode, despre mașina de poliție furată la Sibiu: „Dacă n-ar fi de plâns, am râde. Este o situaţie neplăcută pentru Poliţia din Sibiu”

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt, uzurparea de calități oficiale, conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Citește și Mașină a poliției, furată din parcarea Biroului rutier Sibiu. Un tânăr din Roșia, beat, a făcut pe polițistul și a oprit mașini

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus