Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Needitat: Se montează cupola de lumini

Needitat: Se montează cupola de lumini

În această dimineață au început lucrările de montare a cupolei de lumini peste Piața Mare. Gurile fântânii au fost acoperite cu capace metalice, au fost montate greutățile la baza stâlpului central și au început să fie întinse cablurile care vor suporta greutatea instalației de iluminat.

Anul acesta, administrația locală a decis să nu cumpere ornamente suplimentare pentru iluminatul festiv. Singura excepție este o plată de 100.000 de lei pentru completarea și înlocuirea luminițelor defecte ale cupolei din Piața Mare. S-au cumpărat 370 de bucăți de: „ghirlande luminoase cu leduri de exterior sub formă de ȘIR, de tip String Lite QF+ număr total de leduri cuprins între 110 și 125 dintre care 100 până la 110 leduri sunt statice de culoare alb cald și 10 până la 20 leduri sunt cu efect de sclipire (flash) de culoare alb rece, lungimea șirului să fie de min. 11,50 m și max.12,50m, pentru tensiune de 36V DC (curent continuu), putere 4.3W, indice IP 66, indice IK 09”. Contractul a fost semnat cu firma firma MK Illumination SRL din Hunedoara, aceeași firmă de la care primăria a cumpărat ornamente și ghirlande luminoase și anul trecut, precum și bradul artificial din Piața Mare, achiziție făcută acum trei ani.

Citește și: Fără ornamente noi de Crăciun, în municipiu. Se completează doar cupola din Piața Mare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Papa di Gio

Acum 1 an

Nu mai schimbați naibii designul cu acea cupolă și iluminat de sărbători???că este de ,,100 de ani??"
Raspunde

@Papa di Gio

Acum 1 an

Eu as zice sa renunte de tot la festivisme! Asta e un fel de saracie cu ciucuri!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus