Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Străzile Henri Coandă și Rahovei intră în reparații. Lucrările de frezare se vor desfășura pe timpul nopții, iar cele de asfaltare pe timpul zilei

Străzile Henri Coandă și Rahovei intră în reparații. Lucrările de frezare se vor desfășura pe timpul nopții, iar cele de asfaltare pe timpul zilei

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că săptămâna viitoare, în perioada 31 octombrie și 4 noiembrie, străzile Henri Coandă și Rahovei intră în reparații.

Astfel, se vor efectua lucrări pe strada Henri Coandă, pe întreaga sa lungime, între sensul giratoriu cu str. Ștefan cel Mare și strada Mașiniștilor; pe această stradă se vor înlocui și bordurile în zonele în care este necesar, iar strada Rahovei, de la intersecția cu Calea Cisnădiei și până la Piața Rahovei.

Lucrările de frezare se vor desfășura pe timpul nopții, iar cele de asfaltare pe timpul zilei, fără închideri de circulație, dar cu devieri în punctele în care se lucrează.

"Precizăm că, în perioada lucrărilor, constructorul are obligația de a asigura accesul și trecerea mijloacelor de transport public, astfel încât traseele nu vor fi afectate," transmite sursa citată.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Marius

Acum 1 an

HENRI COANDA DE LA GIRATORIU PANA IN ZONA IONY/ TRANS AGAPE, TOCMAI CE S-AU FACUT MARCAJE NOI SI S-A LARGIT DRUMUL. ACUM VENITI SI FREZATI CE AU MARCAT NOU SAPT TRECUTA. BUNA CORELARE A LUCRARILOR, FELICITARI!
Raspunde

Un adrian

Acum 1 an

Str Rahovei trebuie reparata.Sunt curios unde vor parca locatarii mașinile.Mai ales ca și primaria si-a facut treaba și a ridicat mașinile parcate ilegal...Glumesc , desigur...
Raspunde

Sorin

Acum 1 an

Realizarea marcajelor tine de siguranta rutiera, chiar daca dupa doua, trei saptamani urmeaza a fi frezate. Daca ramanea zona nemarcata, in spirit de economie pentru vopsea si manopera, era prilej de alte comenatarii, de data aceasta legate de trafic haotic pe cele trei benzi.
Raspunde

Nobody

Acum 1 an

sa nu uite primaria sa taie toti pomii, toti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus