Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL

Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL

Partidul Social Democrat va conduce România şi după 2024, indiferent dacă va fi în alianţă cu PNL sau singur, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Bacău, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

"Dacă vom avea maturitatea de a ne respecta ca şi parteneri - şi eu cred că nu există altă soluţie până în 2024, decât actuala coaliţie politică - vom avea o şansă şi după 2024. PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL sau fără PNL", a afirmat preşedintele PSD, citat de Agerpers.

Marcel Ciolacu a subliniat, în acelaşi cadru, că partidul va obţine peste 40% la alegerile parlamentare, contrazicându-l astfel pe liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, care spusese anterior că social-democraţii au ales intrarea la guvernare şi au pierdut şansa să mai obţină un astfel de scor.

"Vorbea Dragoş că în 2024 am fi avut de ales să avem 40% la alegeri şi am ales totuşi să nu avem 40% şi să intrăm la guvernare şi să dăm această coerenţă actului de guvernare şi o eficienţă categoric aşteptată atât de către români cât şi de mediul de afaceri. Nu sunt aşa convins! Eu sunt ferm convins că, împreună, în echipă, vom depăşi 40% în 2024 chiar dacă ne-am implicat la guvernare", a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la Bacău, la conferinţa de alegeri a filialei judeţene a PSD, eurodeputatul Dragoş Benea fiind ales pentru încă un mandat în fruntea acestei organizaţii. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Dan

Acum 1 an

Eu zic ca psd-ul (special cu litere mici) sa se duca la o dezintoxicare (la educatie prin Vest, la Olandezi si Nemti) nu la relaxare, ca sa le iasa din cap rusismul, si sa lase conducerea tarii pe mainile altora.
Raspunde

Un cititor

Acum 1 an

Da, mai ales în Olanda la educație sexuală. Toate combinațiile posibile: minori, adulți, bebeluși, trans, fluizi, animale, cadavre, nonagenari, LGBT, simplu, dublu, triplu etc.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Are dreptate, cainele nu pleaca de la macelarie decat mort.
Raspunde

L

Acum 1 an

Tovarase Ciolanu de la Braila. PSD nu este cel mai important partid din Romania. Este partidul care are cei mai multi alegatori. Nu discut calitatile lor intelectuale sau civice. Apreciez doar ca sunt prea multi, la trei decenii de la Impuscatul. Sunteți cei mai importanti livratori de sefi de partid condamnați la Rahova Năstase Dracnea si bineințeles că ramaneti in top. Cat or sa mai traiasca si pensionarii aia marea voastra masa de votanti, hai sa vedem la alegeri cati au inteles ca Johannis a fost Grivco clar, un excroc cu aere de aristrocrat jerman de trei parale. Ori să vă ajungă hipsterii, ong-istii, trotinetistii și alte generații noi care o sa șteargă cu voi pe jos la vot, nici în istoriei nu își va mai aduce aminte de voi, dinozauri bolșevici și sugători ai sistemului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus