Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un microbuz s-a răsturnat în drum spre Sibiu. Șoferul era băut

Un microbuz s-a răsturnat în drum spre Sibiu. Șoferul era băut

Un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat în această dimineață pe DJ 106, între localitățile Cornățel și Daia. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Actualizare: 

În urma accidentului a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism a 4 persoane. Celelalte 3 persoane care se aflau în microbuz în momentul accidentului s-au autoevacuat. 

Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele rănite în accident au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu. 6 persoane au ajuns la spital conștiente, cu multiple traumatisme, o singură persoană a fost inconștientă, fiind intubată la fața locului. Între victime sunt 4 bărbați cu vârste între 24 și 65 de ani, transportați la spital de echipajele SMURD.

Știrea inițială

„Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pompierii militari sibieni s-au mobilizat cu următoarele forțe la locul intervenției: 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, ATPMV, autospecială descarcerare, autospecială de stingere, 2 echipaje SAJ.

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu doua victime, barbati ,de 45 și 65 ani .Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier, suspiciune de fractura membru inferior la primul și traumatism de sold la al doilea.

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

In Romania nici Dumnezeu nu mai respecta legile mafiotilor si coruptilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus