Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Proiect: Trotinetele să fie limitate la 15km/h. ”A venit momentul să spunem STOP agresivităţii”

Proiect: Trotinetele să fie limitate la 15km/h. ”A venit momentul să spunem STOP agresivităţii”

Deputatul PNL Gabriel Andronache procpune ca viteza cu care trotinetele electrice pot circula pe drumurile să fie limitată la 15 km/h, faţă de 25km/h în prezent, informează G4Media, care citează News.ro. Politicianul susține că a venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii şi în general oamenii care circulă pe trotuar, informează News.ro.

”Am propus în Comisia Juridică un amendament: trotinetele electrice care circulă pe drumurile publice să aibă viteza limitată la maxim 15 km/h. În prezent limita este de 25 km/h; mult prea mult! A venit momentul să spunem STOP agresivităţii”, anunţă într-o postare pe Facebook deputatul liberal.

În opinia sa, a venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii şi în general oamenii care circulă pe trotuar şi care trebuie să se ferească de cei care nu respectă nicio regulă în utilizarea trotinetelor electrice.

”Reducerea vitezei setate este o primă soluţie. Dezbaterea asupra amendamentului va fi reluată săptămânile următoare”, conchide Andronache.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 997

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Apā de ploaie, or sā se resofteze si tuneze sā prindā 150 km/h . Proprietarii de scutere vor poweeeeeeeeerrrrrr !!!!!!!!!! Cā doar circulā sustenabil si eco-friendly si durabilo-urbano-integrationisto-viitoristic ! Pāi nu?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Stop hipsterismului

Acum 1 an

Stop feminizarii baietilor, a gleznutelor si, in general, stop userismului!
Raspunde

O duamna

Acum 1 an

Trebuie interzise total. Pentru copii sunt periculoase iar adultii , ce om serios urca pe asa ceva. Omul serios merge in golf 1.9 tdi
Raspunde

Paul

Acum 1 an

Normele europene in vigoare spun 25km/h. Producatorii s-au conformat. Tot producatorii (seriosi) s-au asigurat ca nu se pot tuna. Acum vine un nene si zice ca el vrea 15km/h. Cam cum isi inchipuie ca se pot resofta trotinetele existente? Nu sunt impotriva la cei 15km/h, sunt impotriva politicienilor care fac valuri, ca vin alegerile in curand. El se alege cu reclama, trotinetele raman asa din motive tehnice. Gabriele, daca vrei sa faci ceva asigura-te ca legea si, mai ales, aplicarea ei, pun trotinetele in rand cu biciletele, deci nu pe trotuar, nu fara casca, nu fara lumini, etc.
Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Andronache, hai sa reducem viteza la masini si sa le obligam sa nu mai parcheze pe trotuare si sa nu duhneasca de nu mai poti respira pe strazi. La legea asta nu te-ai fi gandit!
Raspunde

L

Acum 1 an

Bai baieti bolsevici, ganditi-va ca nu mai aveti mult si va ajung din urma generatiile tinere care nu va vor mai vota veci si din istorie va vor scoate....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus