Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

„Cereţi o a doua opinie... vă poate salva viaţa”. Sharon Stone a dezvăluit că are o tumoră care a fost descoperită după un diagnostic greşit

„Cereţi o a doua opinie... vă poate salva viaţa”. Sharon Stone a dezvăluit că are o tumoră care a fost descoperită după un diagnostic greşit

Sharon Stone a dezvăluit pe Instagram că are o tumoră care a fost descoperită doar după un diagnostic greşit, o experienţă care, speră actriţa, va încuraja şi alţi oameni să ceară ''o a doua opinie'' medicală, informează DPA, citat de Agerpres.

''Tocmai ce mi-au pus din nou un diagnostic greşit şi o procedură incorectă'', a scris marţi vedeta peliculei ''Basic Instinct'', în vârstă de 64 de ani.

A menţionat că suferă de ''dureri din ce în ce mai mari'' în urma unei duble epidurale.

''Am fost să obţin o a doua opinie: am un fibrom mare care trebuie extirpat'', a mai scris Stone. ''Doamnelor, voi în special, nu vă lăsaţi ignorate... cereţi o a doua opinie.. vă poate salva viaţa''.

Stone a mai scris că recuperarea va dura între patru şi şase săptămâni, dar a a adăugat: ''Totul e bine''.

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din ''Casino'' a distribuit apoi imaginea unui articol de pe un blog intitulat ''Femeile au o probabilitate mai mare de a fi diagnosticate greşit, potrivit studiilor''.

Stone a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate, iar în prima parte a anului a dezvăluit pentru ediţia arabă a revistei Vogue că era să moară în 2001 când a suferit un ''accident cerebral masiv şi o hemoragie cerebrală care a durat nouă zile''.

Această grea încercare a făcut-o să nu mai considere intervenţiile estetice ca un ''lux simpatic'', ci ca ''un fel de nevoie neurologică majoră şi dureroasă'', potrivit Vogue Arabia.

Stone a dezvăluit totodată că suferit nouă pierderi de sarcină de-a lungul vieţii.

''Noi, ca femei, nu avem un spaţiu unde să discutăm profunzimea acestei pierderi'', a scris vedeta pe Instagram în această vară.

foto twitter.com/sharonstone

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1104

Comentarii

1 comentarii

Berbantul

Acum 1 an

Nu mi-ati pus comentariul. Ce era rau? Budigaii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus