Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Luminile de Crăciun din Cisnădie se vor aprinde în 5 decembrie

Luminile de Crăciun din Cisnădie se vor aprinde în 5 decembrie

Luminițele de Crăciun se vor aprinde în 5 decembrie la Cisnădie. Autoritățile locale vor pregăti, la fel ca în fiecare an, un program cu artiști și surprize pentru copii.

Iluminatul festiv din Cisnădie se va aprinde în acest an la început de decembrie. Magia sărbătorilor va cuprinde centrul orașului, pe care locuitorii sunt invitați să îl admire. Acest moment e transformat în sãrbãtoare în orașul de la poalele Mãgurii. 

„În fiecare an am simțit o atmosferă prietenoasă în aceste momente, am văzut oameni bucuroși, zâmbitori, oameni pentru care merită să faci toate eforturile. Mulțumirea comunității este singura răsplată pe care un aparat administrativ o poate primi. Dar aprecierile nu s-au mărginit doar la membrii comunității, ci mai mulți dintre oaspeții noștri lăudând felul în care arată orașul. Aceste constatări venite din exterior nu fac altceva decât sã confirme eforturile noastre și să ne facă să fim mândri că locuim într-o astfel de localitate”,  a spus primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

În municipiul Sibiu luminițele se vor aprinde mai devreme, în 11 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.

Sursă foto: Primăria Orașului Cisnădie/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus