Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un sibian băut a făcut accident pe DN 1. Nu a păstrat distanța de siguranță

Un sibian băut a făcut accident pe DN 1. Nu a păstrat distanța de siguranță

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Sibiu a intrat în coliziune cu o mașină pe DN 1, dinspre Săcel spre Cristian. Testarea alcoolscopică a arătat că bărbatul consumase alcool.

„La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Săcel spre Cristian, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Orlat, proiectându-l în afara părții carosabile”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 50 de ani a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. În urma accidentului au fost doar pagube material.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus