Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FOTO Incendiu în Sibiu, pe strada Simion Mehedinți. A ars etajul unei case

FOTO Incendiu în Sibiu, pe strada Simion Mehedinți. A ars etajul unei case

Pompierii militari sibieni au intervenit de urgență în această seară în municipiul Sibiu pe strada Simion Mehedinți cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, anunță ISU Sibiu.

Forțele sosite la locul intervenției au acționat pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o cameră situată pe etajul al doilea dintr-un imobil de tip P+2E. În urma incendiului au ars elemente de mobiler din camera respectivă, fiind afectată o suprafață de aproximativ 30 mp. De asemenea, o parte a imobilului a fost afectată de fum.

”Pompierii au limitat incendiul, astfel acesta nu s-a extins la acoperiș și a fost salvat tot restul imobilului. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, informează ISU Sibiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus