Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

De la 1.000 de euro în sus locul de veci. Primăria anunță a doua licitație pentru locuri pe aleea principală a Cimitirului

De la 1.000 de euro în sus locul de veci. Primăria anunță a doua licitație pentru locuri pe aleea principală a Cimitirului

Doar 15 locuri de veci au fost adjudecate din cele 430 disponibile în Cimitirul municipal. Prin urmare, Primăria anunță o nouă licitație, cu aceleași prețuri de pornire.

 

5.000 de lei este prețul de pornire al licitației pentru concesionarea unui loc de veci pe 25 de ani, iar pentru locurile duble, prețul de pornire este de 10.000 de lei. Sumele se pare că au descurajat sibienii la prima licitație, organizată în septembrie, când doar 15 locuri au fost adjudecate.

 

”Astfel, cele 415 locuri rămase neconcesionate sunt din nou scoase la licitație de către Serviciul Public de Administrare a Cimitirului Municipal. Acestea sunt situate pe terenurile vacante de la intrarea principală în Cimitir, de o parte și de alta a aleii principale. Un număr de 178 de loturi sunt formate din două locuri de mormânt alăturate, iar 59 de loturi sunt formate dintr-un singur loc de mormânt”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

 

Cei care doresc să participe la licitație trebuie să plătească 300 de lei pentru documentația de participare, de la administrația cimitirului, de pe Calea Dumbrăvii. După care, până pe 29 noiembrie vor trebui depuse ofertele, în plic închis. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 12 decembrie 2022, mai arată reprezentanții administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cvbh

Acum 1 an

e scump si sa mori :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus