Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

O rachetă antigrindină s-a prăbușit în Vâlcea. Primar: având în vedere situația pe care o traversăm, populația s-a alarmat

O rachetă antigrindină s-a prăbușit în Vâlcea. Primar: având în vedere situația pe care o traversăm, populația s-a alarmat

O rachetă antigrindină s-a prăbușit joi în comuna Lungești din județul Vâlcea, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea. Aceștia au fost sesizați, prin sistemul de urgență 112, de către un reprezentant al Primăriei.

Racheta antigrindină a fost identificată într-o zonă agricolă, stabilindu-se că a fost lansată de la punctul de lansare Ștefănești, județul Vâlcea, al societății S.C. INTERVENȚII ACTIVE ÎN ATMOSFERĂ S.A. București. La fața locului, pe lângă polițiștii competenți teritorial și efective ale I.S.U. Vâlcea, s-au deplasat și reprezentanți ai societății amintite mai sus care au preluat obiectul pentru stabilirea cu certitudine a problemelor tehnice apărute. Nu au existat victime și nu au fost înregistrate pagube materiale. 

”Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, dar având în vedere situația pe care o traversăm, populația s-a alarmat la căderea rachetei antigrindină. Nu sunt motive de îngrijorare”, susține primarul localității, Tiberiu Costea, potrivit Agenției de presă Rador.

foto Tiberiu Costea/Adevărul

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Criminalului de criminal i-e frică...
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Ba , dar astia sunt prosti? Ce rachete de grindina mai lanseaza in luna noiembrie????
Raspunde

Escu

Acum 1 an

Dar scutu lui Deveselu ce făcea, bre? de ce nu o depistară ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus