Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Raluca Turcan despre cazul Daniela Cîmpean: În cei șase ani de mandat nu a existat nicio suspiciune privind încălcarea legii

Raluca Turcan despre cazul Daniela Cîmpean: În cei șase ani de mandat nu a existat nicio suspiciune privind încălcarea legii

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a comentat astăzi, într-o conferință de presă, dezvăluirile recente despre Daniela Cîmpean din ziarul Turnul Sfatului.

Liderul liberalilor sibieni a declarat că de când se află la conducerea Consiliului Județean, la adresa Danielei Cîmpean nu a existat nicio suspiciune privind încălcarea legii. Iar în prezent nu este precizată nicio încălcare clară a legii.

”În cei șase ani de mandat în fruntea Consiliului Județean ai Danielei Cîmpean nu a existat, până acum, nicio suspiciune privind încălcarea legii. Și cred că oricine are respect față de muncă, față de implicare și de punere în serviciul public, are datoria ca în momentul în care ridică o astfel de suspiciune să prezinte întotdeauna și norma legală care este încălcată. Este un aspect la care eu țin și nu este legat doar de aceste acuzații din Turnul Sfatului ci este un principiu la care țin inclusiv față de parcursul politic, public, al oricărei persoane”, a declarat Raluca Turcan.

Reamintim că Daniela Cîmpean locuiește în chirie preferențială la familia care a primit contracte de milioane de euro pentru lucrări la Spitalul județean. În plus, toate aceste șantiere înregistrează întârzieri, care, adunate, se apropie de doi ani, iar valoarea lor a crescut cu peste 70% de la semnarea lor. Mai multe detalii pe acest subiect găsiți aici.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a precizat în cadrul aceleiași conferințe de presă că libertatea presei este garantată și că ea ”nu poate fi atacată și îngrădită de nimeni”.

Citește și: Daniela Cîmpean. Beția puterii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Alex

Acum 1 an

No surprise here .. na si mai votati PeeNeeLee .. partidul LUI Klausescu si jucaria PSD ...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Inseamna ca distrugerea ISC-urilor regionale cu martorii, dosarele, probele, avizele, expertizele, proiectele si autorizatiilor false a fost comandata si executata de teroristul bin Laden, nu de gruparea PNL.
Raspunde

Pix

Acum 1 an

fiecare voteaza cum ii place dar nu cu AUR, ciuma rosie,sau NOI
Raspunde

Siluana Vidrighin

Acum 1 an

Doamna Turcan si doamna Cimpean sunt doua fiice vrednice ale meleagurilor noastre sibiene, stramosesti udate de sangele strabunilor nostri ucisi de strainii care ne vor Ardealul! Cinste lor!
Raspunde

CA

Acum 1 an

te rog, interneaza-te
Raspunde

O mana spala pe alta si ambele alimenteaza ciuma galbena

Acum 1 an

cata vreme contractele de atribuire si apoi anexele de prelungire termene si marirea costului contractului (toate astea in beneficiul constructorului si detrimentul CJ ) se tin ilegal la secret, normal ca nu sunt suspiciuni tovarasa Turcan ! Sa puna cimpean repede la dispozitia presei conf. legii 544/2001, contractele de achizitii si de lucrari semnate de CJ cu NSA si altii. Sa mai puna la dispozitie si notele de fundamentare, motivele indexarilor si legislatia care permite plusuri de 70% cand cel mai probabil contractele prevad penalizari de intarziere si nu bonusuri pentru intarzieri !
Raspunde

Preventie , nu scandaluri

Acum 1 an

Primariile si Prefectura sa publice ordinea de zi de la Comisia judeteana de fond funciar ca sa vada toata lumea cu ce se ocupa si cine ce voteaza, apropo de conflicte. CJ sa publice lista contractelor cu toate firmele pe siteul Cj.
Raspunde

R

Acum 1 an

Vorba lui Dragnea: Mai exista DNA? In alta ordine de idei, alta chirie nu gaseai? De ce tocmai acolo cand stii ca asta o sa nasca suspiciuni? Oricum oribile constructiile acealea din Piata Prahovei, poate merita investigat si cum s-au obtinut toate autorizatiile avand in vede specificul zonei pana la acele constrcuti. Sibibu, nicio luare de pozitie? In campania electorala anterioara si Sibibu si Campean defilau cu Ilie Bolojan si realizarile lui. Poate ii dati un telefon sa-l intrebati ce parere are si daca face si el la fel.
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Doamna turcan, cu ce sume de bani iti alimentează conturile societatea Soma, cei cu gunoaiele??? (evident ca prin interpusi). Da, o parte din sumele alea se duc si la PNL central. Da tot treabă de pușcărie e.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

pai de ce nu explica "d-na Turcan" cum e treaba cu SOMA???!!! cum a ajuns SOMA in Sibiu...cine are in proprietate SOMA, cum au primit contractul de salubrizare in Sibiu...!!!
Raspunde

Sibianul turmentat

Acum 1 an

La cum intelege Campean sa gestioneze proiectele de investitii, in profund dispret cu ceea ce inseamna consultarile publice... Nu e de mirare ca infloreste si coruptia la CJ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus