Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Raluca Turcan despre primarul din Cisnădie, Gh. Huja: „Întotdeauna am respins agresivitatea în limbaj”

Raluca Turcan despre primarul din Cisnădie, Gh. Huja: „Întotdeauna am respins agresivitatea în limbaj”

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a comentat joi, într-o conferință de presă, tensiunile apărute recent între primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, și conducerea Prefecturii Sibiu.

Gheorghe Huja a anunțat zilele trecute că cere penalități zilnice de la prefectul Mircea Crețu până când Comisia de fond funciar din cadrul Prefecturii Sibiu va elibera o serie de titluri de proprietate pentru aproape 180 de ha de teren.

”Prefectul Sibiului continuă să își arate disprețul față de cei ce își caută dreptatea de 30 de ani, crezând că printr-un răspuns îmbârligat va reuși să îi păcălească pe oameni”, spunea primarul din Cisnădie, zilele trecute. El a continuat: ”Mă întreb ce caută un astfel de om într-o funcție importantă și mă mai întreb, retoric, dacă el conștientizează că i s-a așezat pe cap o pălărie mult mai mare decât poate duce. Acest personaj numit într-o funcție căreia a demonstrat de multe ori că nu-i poate face față, îmi amintește mereu de prefectul Traian Cârpanu, din serialul «Baronii»”.

Declarațiile dure vin în contextul în care și prefectul Mircea Crețu se bucură de susținerea PNL.

Huja nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat din cauza consilierilor USR: ”Oameni neisprăviți care-mi dau proiectele peste cap”

Raluca Turcan este de părere că în acest caz sunt două aspecte care trebuie lămurite.

”Cred că se impun câteva clarificări. Întotdeauna am respins agresivitatea în limbaj, fie că este exprimată în spațiul public, fie că este în interior. Dezaprob orice agresivitate de limbaj a oricărui coleg de-al meu. Nu este firesc să ajungem în spațiul public să folosim cuvinte grele, în loc să primeze argumentele.

Din ce am urmărit în schimbul documentelor între instituții – facem abstracție de limbajul folosit pe care îl dezaprob – acolo este o chestiune de apel la lege, pe care o invocă fiecare instituție în parte. Și atunci, faptul că o parte s-a adresat instanței, poate să conducă la clarificarea acestei situații. Nu mă pot eu pronunța pe o chestiune pe care trebuie să se pronunțe justiția”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Mai multe detalii pe tema tensiunilor între primarul Huja și prefectul Crețu puteți citi mai jos:

Primarul Cisnădiei îl dă în judecată pe prefect pentru 180 de ha de teren. ”Să știe întreaga țară ce se întâmplă la Sibiu”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ion

Acum 1 an

Ai uitat de aroganta și agresivitatea din timpul pandemiei in Noiembrie 2020 când ați schimbat subprefectul și doreai sa schimbi toți șefii???? Noroc ca au fost mai deștepți decât tine și au fugit in concediu medical! L ai sacrificat nevinovat pe subprefect! Plezneai de aroganta și agresivitate…
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

Când s-au întors din concediu medical. tot au fost dați afară. Ce deștepți.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Are dreptate nimfa Sibiului, interlopul cu papion are mari pretentii la limbaj.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrada Ferfeniță unghii cu gel

Acum 1 an

Doamna Raluca este mandria noastra, a sibienilor, o fiica vrednica a obstei noastre strabune! Va fi viitorul presedinte al Romaniei!
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Vreau si eu ce iei tu!!!!! Vreau!!!!!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

o mare abureala asta cu limbajul...va spunem frumos "d-na Turcan" sunteti IGNORANTA si INCOMPETENTA!!
Raspunde

Ne-am saturat de neamuri proaste

Acum 1 an

Ptr conflict interese art 228 lit b sau e (ptr cea care ii e chiriasa) din Cod administrativ Si sanctiunea pentru netransmiterea declaratiilor la ANI ca nu-s Numa corupti... Cat despre dna, jos palaria ptr comunicare! intai zice ca "in 6 ani..." adica in traducere ca daca se dovedeste, pa, chiar si dupa 6 ani Iar cu primaru nici nu discuta, ca n-a vorbit cu ea, sau a vorbit urat, ci s-a adresat instantei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus