Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Traficul din Cartierul Arhitecților: Lidl anunță că noul magazin are 130 de locuri de parcare

Traficul din Cartierul Arhitecților: Lidl anunță că noul magazin are 130 de locuri de parcare

Lidl anunță că va inaugura în data de 21 noiembrie noul magazin din Cisnădie, aflat pe Strada Grigore Ionescu, Nr. 8.

Deși așteptat cu entuziasm de mulți locuitori ai Cartierului Arhitecților, noul magazin Lidl a ridicat și numeroase semne de întrebare cu privire la aglomerarea suplimentară a căilor de acces. Traficul în zona Cartierului Arhitecților se desfășoară de ani de zile cu mare dificultate în anumite momente ale zilei.

Într-un comunicat de presă, Lidl dă asigurări că noul magazin va pune la dispoziția clienților 130 de locuri de parcare și va sprijini la crearea a câteva zeci de locuri de muncă. În plus, spun oficialii Lidl, noul magazin va fi și foarte eficient din punct de vedere energetic.

”Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Cisnădie și Caransebeș dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare”, au transmis reprezentanții Lidl România.

Orarul de funcționare al unității din Cisnădie va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Canaris

Acum 1 an

Adica locatarii din blocurile de mai sus locuiesc toata viata lor in Parcarea de la Lidl? Cu un bonus de aglomeratie seara si in week end.....Faina treaba.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus