Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Săptămână plină de evenimente la Liquid The Club: Student Party și Influencers Prom, printre atracții

Săptămână plină de evenimente la Liquid The Club: Student Party și Influencers Prom, printre atracții

În această săptămână, Liquid The Club vă așteaptă la mai multe evenimente speciale. Atmosfera de distracție și muzica vor fi nelipsite de la petrecrerile pe care organizatorii le-au pregătit. Petrecerea studenților și shoturile gratuite pentru fete sunt câteva dintre atracțiile acestei săptămâni.

Startul evenimentelor se va da mâine seară, 23 noimebrie, la ora 20 cu Influencers Prom, la care vor participa Aqila Atack și Liviu Vârciu.

Joi, 24 noiembrie, de la ora 22 are loc tradiționala petrecere a studenților. Atmosfera va fi întreținută de DJ Radu, intrarea este gratuită, iar fetele vor avea parte de băuturi gratuite.

Petrecerea continuă sâmbătă, când atmosfera va fi întreținută de DJ Manda. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0754.957.066.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus